FAQS

Συνήθεις Ερωτήσεις

Τι είναι η Beverly massage;

Η Beverly massage και οι θεραπευτές της παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ στον χώρο σας με σκοπό τη δική σας σωματική και πνευματική χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι υποκαθιστούν τις μεθόδους αντιμετώπισης χρόνιων προβλημάτων υγείας και νευρομυοσκελετικών προβλημάτων που αποτελούν αποκλειστικό αντικείμενο της ιατρικής.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί η Beverly massage;

Η ομάδα της Beverly massage αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση ραντεβού σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Παρακαλώ δείτε στο χάρτη για ποιές περιοχές υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ.

Σε ποιο χώρο θα λάβει μέρος η συνεδρία μου;

Η συνεδρία λαμβάνει χώρα όπου επιθυμείτε. Στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο γραφείο ή και στο σκάφος. Η Beverly massage και οι θεραπευτές της, προσφέρουν υπηρεσίες αυστηρά θεραπευτικού μασάζ και ως εκ τούτου είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να απορρίψουν κάποιο ραντεβού εφόσον κρίνουν ότι ο χώρος ή η συμπεριφορά ενός πελάτη προσβάλλει την προσωπικότητά τους.

Ποιες ημέρες και ώρες λειτουργεί η Beverly massage;

Η Beverly massage εξυπηρετεί από τις 09:00 (η έναρξη του πρώτου ραντεβού) μέχρι τις 23:00 (η λήξη του τελευταίου ραντεβού).
Τα ραντεβού ανάλογα με τον όγκο εργασίας εκτελούνται με ένα μέγιστο χρονικό περιθώριο 2 ωρών.
Τα ραντεβού των 9:00, των 10:00 και των 11:00 πρέπει να κλείνονται από την προηγούμενη μέρα.

Τι τύπο μασάζ να επιλέξω;

Μεταβείτε στην καρτέλα "θεραπείες" όπου θα βρείτε αναλυτικά όλα τα είδη μασάζ που παρέχουμε. Οι περιγραφές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό μασάζ με βάση τις ανάγκες του σώματός σας.

Πως επιλέγω θεραπευτή;

Μεταβείτε στην καρτέλα "θεραπευτές" και επιλέξτε τον θεραπευτή της προτίμησής σας, βάση των βιογραφικών του στοιχείων, του είδους μασάζ στο οποίο εξειδικεύεται και τη διαθεσιμότητα του.

Ποια είναι η διαδικασία για να κλείσω ραντεβού;

Εφόσον έχετε επιλέξει θεραπευτή/τρια, επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Beverly massage στο τηλέφωνο +30 6936574515.
Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν είναι:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση
  • Ταχυδρομικός Κώδικας
  • Όνομα στο κουδούνι και όροφος
  • Διεύθυνση e-mail για την ηλεκτρονική αποστολή της Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών

Εναλλακτικά συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ.
Εάν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού άμεσα, σας προτείνουμε να προτιμήσετε το τηλέφωνο για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
Σε περίπτωση που επιλέξετε τη φόρμα θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία προτού αποσταλεί.
Ενημερώνετε για τυχόν τραυματισμούς - αλλεργίες.

Ποια είναι η διαδικασία για να ακυρώσω ραντεβού;

Η ακύρωση ενός ραντεβού γίνεται τηλεφωνικά και τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη του συνεργάτη μας στον χώρο σας.

Τι κάνω μετά την κράτηση ενός ραντεβού;

Απλά χαλαρώστε και μπείτε σε πνεύμα ευχάριστης διάθεσης. Επιπρόσθετα προτείνεται ένα ντους πριν την άφιξη του θεραπευτή, ενώ η θερμοκρασία του χώρου θα πρέπει να είναι σχετικά υψηλή καθώς ο θεραπευόμενος θα βρίσκεται σε ακινησία. Τέλος, συνιστάται η μη λήψη φαγητού και ποτού έως και 90 λεπτά πριν τη συνεδρία.

Ποια είναι η διαδικασία κατά τη διάρκεια του μασάζ;

Μία συνεδρία μασάζ χαρακτηρίζεται επιτυχής για μας μόνο με την ευχαρίστηση του θεραπευόμενου. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η αρμονική συνεργασία και επικοινωνία με τον θεραπευτή σας επιβάλλεται.

Για παράδειγμα, αν οι κινήσεις είναι πολύ απαλές ή σκληρές, ζητήστε από τον θεραπευτή μας να ρυθμίσει ανάλογα την πίεση. Συνεπώς, μη διστάσετε να κάνετε ανάλογες υποδείξεις. Τέλος, οι συχνές βαθιές αναπνοές θα βοηθήσουν το σώμα σας να ευεργετηθεί ακόμη περισσότερο από τη μάλαξη.

Ποια είναι η διαδικασία μετά τη συνεδρία;

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης