Αρωματοθεραπεία: Ξυπνήστε όλες τις αισθήσεις σας

Τα αρώματα επηρεάζουν άμεσα την ψυχολογία και την διάθεσή μας. Αυτό συμβαίνει γιατί το οσφρητικό μας σύστημα, στέλνει ένα «χημικό» μήνυμα στον εγκέφαλό μας για κάθε μυρωδιά, η οποία καταγράφεται στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα, και αυτό με τη σειρά του ελέγχει τις αντιδράσεις του σώματός μας αλλά και των συναισθημάτων μας σε αυτές τις μυρωδιές.

Ήδη από την αρχαία Κίνα και Αραβία τα αρώματα των αιθέριων ελαίων, χρησιμοποιούνταν για να θεραπεύσουν και να ανακουφίσουν από πόνους. Τα αιθέρια έλαια, επιπλέον, χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για μασάζ. Όταν απλώνονται στην επιδερμίδα διαπερνούν τις στοιβάδες της και εισρέουν στην κυκλοφορία του αίματος, μέσω της οποίας καταλήγουν στα διάφορα όργανα. Έτσι, χρησιμοποιώντας σωστά τα αιθέρια έλαια μπορούμε να ρυθμίσουμε το νευρικό σύστημα ενώ μπορούμε να χαρίσουμε αντιβιοτική και βακτηριοκτόνο δράση.

Η ομάδα του Beverly Massage χρησιμοποιεί έλαιο από σταφύλι το οποίος έχει μεγάλη απορροφητικότητα. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, πολυφαινόλες - βιοφλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, το συγκεκριμένο έλαιο έχει ενυδατικές, στυπτικές, αντιφλεγμονώδεις, τονωτικές, αναπλαστικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε έλαιο από κεράσι το οποίο είναι άοσμο και πολύ θρεπτικό για την επιδερμίδα. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε ολεϊκό οξύ, βιταμίνες Α και Ε, καθώς και α, β, γ τοκοφερόλες - απαραίτητα όλα για την διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Τέλος, διαθέτουμε την επιλογή για έλαιο καρπουζιού το οποίος είναι λεπτόρευστο, εξαιρετικά διεισδυτικό, που απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα. Πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο έχει αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αναπλαστική δράση.

Όλα μας τα έλαια είναι πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καλλυντικών και απόλυτα ασφαλή για το δέρμα καθώς δεν προκαλούν αλλεργίες.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης