Αρωματοθεραπεία. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η αρωματοθεραπεία είναι μια ολιστική θεραπεία γνωστή εδώ και 5.000 χρόνια. Με τη χρήση αιθέριων ελαίων έχει σκοπό τη βελτίωση της υγείας μας, την αποκατάσταση ή/και τη διατήρηση της ισορροπίας του οργανισμού μας καθώς και την ανακούφιση από συμπτώματα διάφορων παθήσεων.

Τα αιθέρια έλαια των φυτών μπορούν να προσφέρουν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες ποικιλοτρόπως. Άλλοτε διαχέονται στον αέρα για εισπνοές, άλλοτε διαλύονται στο νερό του μπάνιου, μπορούν να αναμειχθούν στο νερό και να χρησιμοποιούνται σαν κομπρέσες ενώ επίσης, μπορούν να διαλυθούν μέσα σε έλαια βάσης και να εφαρμοστούν μέσω μασάζ.

Στην αρωματοθεραπεία, τα αιθέρια έλαια εισχωρούν άμεσα μέσω του δέρματος στο σώμα και επιδρούν στο τμήμα εκείνο του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη μνήμη, τα συναισθήματα και τον έλεγχο των ορμονών. Με τη βοήθεια της αρωματοθεραπείας, μπορούμε να χαλαρώσουμε, να ανακουφιστούμε από το άγχος και την κατάθλιψη, να καταπολεμήσουμε την αϋπνία και την υπέρταση.

Αν επιλέξουμε την αρωματοθεραπεία για την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος, καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε μόνοι αλλά να απευθυνθούμε σε ένα ειδικό αρωματοθεραπευτή. Κάποια έλαια είναι δυνατά και μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν κάνουμε εσωτερική χρήση ή αν εφαρμόζονται κοντά στα μάτια ή το στόμα, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς.

Στην ομάδα Beverly Massage έχουμε θεραπευτές με μεγάλη εμπειρία στην αρωματοθεραπεία. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιοδήποτε θέμα και να σας κατευθύνουμε στην πιο κατάλληλη λύση.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης