Μασάζ στο χώρο σας. Όπου και όποτε σας βολεύει.

Ο χώρος που μας περιβάλλει παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχική μας ανάπαυση και ευεξία. Ίσως για πολλούς είναι ανεξήγητο αλλά είτε ξέρουμε είτε δεν ξέρουμε γιατί, όλοι λίγο πολύ έχουμε διακρίνει χώρους στους οποίους αισθανόμαστε άνετα και χώρους στους οποίους δεν μπορούμε να βολευτούμε και μας κάνουν να αισθανόμαστε αποξενωμένοι.

Επειδή, η ψυχική ηρεμία είναι ο πρώτος στόχος όταν θέλουμε να κάνουμε μία θεραπεία μασάζ, η ομάδα Beverly Massage σας προσφέρει μασάζ στο χώρο σας. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς πού θέλετε να κάνετε τη θεραπεία σας και να έχετε δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που ακριβώς θέλετε.

Το μασάζ στο χώρο σας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα κάνετε τη θεραπεία σας στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο γραφείο ή ακόμη και στο σκάφος σας. Αλλά οι επιλογές σας δεν σταματούν εκεί. Μπορείτε να επιλέξετε φυσικά και το συγκεκριμένο χώρο, από ένα δωμάτιο μέχρι μία βεράντα, ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το φωτισμό, τη θερμοκρασία, την ένταση και το είδος της μουσικής. Φυσικά, το μασάζ στο χώρο σας, μπορεί να γίνει από τον θεραπευτή της αρεσκείας σας και επιπλέον η επιλογή του είδους της θεραπείας μπορεί να γίνει ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει η ομάδα Beverly Massage.

Εσείς καθίστε απλώς αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας, κάντε με ένα κλικ όλες τις επιλογές σας και απλώς περιμένετε το ραντεβού σας.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης