Χαλαρωτικό μασάζ. Το μασάζ με το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις!

Το χαλαρωτικό ή αλλιώς Σουηδικό μασάζ αποτελεί την πιο ήπια και ευχάριστη μορφή μασάζ. Επιδρά ευεργετικά σε σώμα και πνεύμα και είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν πρώτη φορά κάποιες συνεδρίες μασάζ. 

 

Το προτείνουμε για την αντιμετώπιση του πόνου και τη βελτίωση του κυκλοφορικού γενικότερα και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αν θέλετε να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση και να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας. 

 

Τις ευεργετικές ιδιότητες του χαλαρωτικού μασάζ τις εντοπίζουμε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, την αποβολή των τοξινών, την ανάπλαση του δέρματος και την απελευθέρωση σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας.

 

Οι έμπειροι θεραπευτές Beverly Massage μπορούν να σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ στο σπίτι σας στο οποίο μπορείτε να νιώσετε άνετα και να αφεθείτε σε αυτή την υπέροχη διαδικασία. Ένα χαλαρωτικό Beverly Massage θα σας κάνει να ξεχάσετε το στρες της καθημερινότητας, θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη ευεξία και την καλή σας διάθεση.

 

Κλείστε τώρα ραντεβού για ένα χαλαρωτικό Beverly Massage στο σπίτι σας!

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης