Κάντε ‘baute” με ένα… μασάζ κατ’ οίκον

Κι όμως το μασάζ δεν έχει μόνο θεραπευτικές ιδιότητες αλλά και απίθανα αισθητικά αποτελέσματα.Η εξωτερική ομορφιά άλλωστε δεν είναι μόνο η εικόνα με την οποία έχει πλαστεί ο καθένας μας, είναι επίσης η αντανάκλαση της ψυχής μας αλλά και της καλής υγείας και ευεξίας. Κάπως έτσι λειτουργούν οι μαλάξεις. Βοηθούν εν τω βάθει στην ομαλή λειτουργία των συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Βάλτε στο πρόγραμμά σας λοιπόν ένα μασάζ κατ’ οίκον και κάντε μία μοναδική κούρα ομορφιάς από την άνεση του σπιτιού σας. 

Με τις χειρομαλάξεις μπορείτε να έχετε θεαματικά αποτελέσματα στη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Το λεμφικό μασάζ ειδικότερα τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνει τον οργανισμό και εμποδίζει την κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και να στέλνει το σώμα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στους ιστούς. Έτσι, όχι μόνο συμβάλλει στην ανακούφιση από τα πρησμένα πόδια αλλά καταπολεμά την κυτταρίτιδα με στοχευμένες πιέσεις πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος.

Επίσης, με ένα μασάζ κατ’ οίκον μπορείτε να έχετε σημαντική βελτίωση στην υφή του δέρματος. Με τις μαλάξεις, λόγω της τριβής, απομακρύνεται το ανώτερο στρώμα του δέρματος και μαζί φεύγουν οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα. Αποτέλεσμα; Η υφή του δέρματος βελτιώνεται, γίνεται πιο λείο και πολύ πιο λαμπερό! 

Τέλος, το μασάζ γενικά αυξάνει την ενέργεια του σώματος και μειώνει το αίσθημα της κόπωσης. Το σώμα μας έρχεται σε ορθότερη στάση και οι μύες μας γίνονται περισσότερο ελαστικοί με αποτέλεσμα να νιώθουμε περισσότερο αναζωογονημένοι αλλά και… να φαινόμαστε!

Κλείστε τώρα ραντεβού για ένα Beverly Massage κατ’ οίκον!

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης