Αρωματοθεραπεία. Τι να περιμένω;

Αρχικά να είστε σίγουροι ότι θα βιώσετε μία ανεπανάληπτη εμπειρία που θα διεγείρει όλες τις αισθήσεις σας. Η αρωματοθεραπεία είναι μία συνεδρία μασάζ με τη χρήση αιθέριων ελαίων, τα οποία εισέρχονται στο σώμα μέσω της διαδερματικής απορρόφησης και μέσω της αναπνευστικής οδού.

 

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούνται μία σειρά από τεχνικές μάλαξης σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων προκειμένου να προσφέρουν την ανακούφιση πόνων –ακόμη και από την δυσμηνόρροια-, χαλάρωση των κουρασμένων και τεντωμένων μυών, την ανακούφιση πεπτικών και εντερικών προβλημάτων. Επιπλέον, με την αρωματοθεραπεία επιτυγχάνεται απομάκρυνση των τοξινών, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, έλεγχος της αρτηριακής πίεσης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της υφής του δέρματος. Τέλος, εκτός από σωματική, προσφέρει και πνευματική αναζωογόνηση καθώς βοηθάει στον έλεγχο του άγχους, την τόνωση του νευρικού συστήματος και την καταπολέμηση αρνητικών συναισθημάτων.

 

Η ιδανική διάρκεια ενός μασάζ αρωματοθεραπείας είναι μια ώρα καθώς τόσος χρόνος απαιτείται για να διεισδύσουν μέσω του δέρματος τα αιθέρια έλαια στον οργανισμό, να ενεργοποιήσουν τις απαραίτητες χημικές διεργασίες και στην συνέχεια να αποβληθούν. Όσο για τη συχνότητα, για να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα καλό είναι να κλείσετε δύο με τρεις συνεδρίες αρωματοθεραπείας την εβδομάδα.

 

Χωρίς να χρειάζεται να αγχωθείτε ή να ανησυχήσετε μετά από μία αρωματοθεραπεία μπορεί να έχετε κάποιες αντιδράσεις όπως, έντονη δίψα, συχνοουρία, αέρια, ενεργοποίση του εντέρου, εφίδρωση με πιο έντονη οσμή, καταρροή και φλέγματα, έντονο χασμουρητό, διάθεση για ομιλία. Όλες είναι απολύτως φυσιολογικές και σημαίνει ότι έχουν ενεργοποιηθεί επιτυχώς οι διαδικασίες της αποτοξίνωσης και της αυτοθεραπείας. Μετά από μια συνεδρία αρωματοθεραπείας καλό να καταναλώσετε ένα ποτήρι νερό για να επιταχύνετε την αποβολή των τοξινών ενώ πρέπει να αποφύγετε το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ για τουλάχιστον μία ημέρα!

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης