Μασάζ στο σπίτι. Πότε, γιατί και με ποιον;

 

Πότε;

Όποτε εσείς το επιθυμείτε. Το καλό με το μασάζ στο σπίτι είναι ότι είναι ευέλικτο, προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, στο δικό σας πρόγραμμα. Απλώς καλείτε στο 6936574515 από Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 - 21:00 και μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για μασάζ στο σπίτι όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις  09:00 - 23:00. Και αν είστε περισσότερο τύπος της τεχνολογίας απλώς μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Γιατί;

Γιατί όχι; Δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα λόγο να μην το προτιμήσετε. Μπορείτε να διαλέξετε όποια θεραπεία σας αρέσει ή καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα που προσφέρει η ομάδα Beverly Massage.  Γίνεται από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζονται άσκοπες μετακινήσεις. Άλλωστε σκοπός του μασάζ εν γένει είναι η χαλάρωση και η ηρεμία. Με το μασάζ στο σπίτι επιτυγχάνεται απόλυτα γιατί αμέσως μετά τη συνεδρία δεν θα σας αναστατώσει απολύτως τίποτα. Ο θεραπευτής θα αποχωρήσει και εσείς μπορείτε να βουλιάξετε ελεύθερα στην άνεση του καναπέ ή του κρεβατιού σας χωρίς καν να αλλάξει η γλυκιά θέρμη του σώματός σας.

Με ποιον;

Με την Νεκταρία μπορείτε να απολαύσετε τις εξής θεραπείες μασάζ στο σπίτι: Χαλαρωτικό, Μασάζ βαθέως ιστού, Αθλητικό μασάζ, Μασάζ κυτταρίτιδας, Αρωματοθεραπεία, Ashiatsu (barefoot massage).

Ο Αναστάσης μπορεί να σας προσφέρει μία εμπειρία από Χαλαρωτικό και Μασάζ βαθέως ιστού.

Την Αλεξάνδρα μπορείτε να την επιλέξετε για Χαλαρωτικό, Μασάζ βαθέως ιστού, Αθλητικό μασάζ.

Ο Θοδωρής έχει εκπαιδευτεί σε μία μεγάλη ποικιλία από θεραπείες μασάζ στο σπίτι, όπως: Χαλαρωτικό, Μασάζ βαθέως ιστού, Αθλητικό μασάζ, Λεμφικό μασάζ, Μασάζ κυτταρίτιδας, Ταϊλανδέζικο μασάζ, Ρεφλεξολογία, Αγιουρβέδα κεφαλιού και προσώπου.

Η Βιολέτα έχει εμπειρία στο Χαλαρωτικό, Μασάζ βαθέως ιστού και το Αθλητικό μασάζ.

 

Όποιον θεραπευτή και αν επιλέξετε από την ομάδα Beverly Massage να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μία αξέχαστη εμπειρία που θα κάνει το μασάζ στο σπίτι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της καθημερινότητάς σας.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης