Μασάζ στο σπίτι: Επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες

Οι θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια και πηγάζουν από τις ανατολικές φιλοσοφίες της Ινδίας και της Ιαπωνίας. Από τότε ήταν γνωστό ότι οι μαλάξεις έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν τραύματα, να ανακουφίσουν πόνους ακόμη και να προλαμβάνουν ασθένειες. 

 

Βάλτε τη θεραπευτική δύναμη του μασάζ στο σπίτι σας.

Επιλέξτε μία από τις εξειδικευμένες θεραπείες της Beverly Massage και νιώστε υγεία, ευεξία και απόλυτη αναζωογόνηση.

 

Τι μπορεί να κάνει ένα μασάζ στο σπίτι για εσάς:

Θα χαλαρώσει τους μύες, θα ανακουφίσει από πιασίματα, θα ηρεμήσει το σώμα και θα απομακρύνει το άγχος το οποίο προκαλεί μυϊκές εντάσεις. Πώς; Το μασάζ αποδεδειγμένα μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες και απελευθερώνει ενδορφίνες και άλλες ορμόνες, όπως ντοπαμίνη και σεροτοτίνη, οι οποίες προκαλούν το αίσθημα της ευχαρίστησης.

Θα σας κάνει να κοιμηθείτε καλύτερα. Το μασάζ σε συστηματική βάση κατευνάζει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά την αϋπνία. Πώς; Έχει αποδειχτεί από έρευνες ότι συνδέεται με τα κύματα δέλτα, που ευθύνονται για την βαθιά κατάσταση ύπνου.

Θα σας ανακουφίσει από ημικρανίες. Η χειρομάλαξη έχει αποδειχτεί μία υγιής εναλλακτική για την απομάκρυνση των πονοκεφάλων καθώς συμβάλλει στη μείωση λήψης παυσίπονων.  

 

Επιπλέον το μασάζ μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικά θέματα ιατρικής φύσης όπως:

Αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου της πλάτης,  της μέσης και της σπονδυλικής στήλης. Αποτελεί μάλιστα αναπόσπαστο μέρος της συνδυαστικής θεραπείας κατά της αρθρίτιδας, της δισκοπάθειας, της ινομυαλγίας.

Συμβάλλει στη γρηγορότερη επούλωση των πληγών καθώς μειώνει το οίδημα που δημιουργείται μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. 

Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής καθώς οι μαλάξεις σε συστηματική βάση μειώνουν την αρτηριακή πίεση, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και της υγείας. 

 

Κλείστε τώρα ραντεβού για ένα Beverly Massage στο σπίτι σας!

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης