Massage στο ξενοδοχείο… και κάνε κάθε σου διαμονή, διαμονή σε spa!

Τα ταξίδια μας ανανεώνουν, μας γεμίζουν εμπειρίες και εικόνες αλλά σίγουρα μας εξοντώνουν σε κάποιο βαθμό. Το ταξίδι αυτό καθ’ αυτό, η διαδρομή, το κουβάλημα της βαλίτσας, η προσπάθεια να βολευτούμε σε ένα χώρο που δεν είναι δικός μας, καθώς και η «αγωνία» μας να επισκεφτούμε και να προλάβουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ασυναίσθητα δημιουργεί μία πίεση και μία κούραση.

Γι’ αυτό ένα μασάζ στο ξενοδοχείο είναι η ιδανική πρόταση για να κλείνουμε τη μέρα μας. Όμως, τι γίνεται αν το ξενοδοχείο στο οποίο μένουμε δεν προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες; Τα ξενοδοχεία spa συνήθως ανεβάζουν αρκετά το budget του ταξιδιού οπότε δεν είναι εύκολο να τα επιλέξεις. Αυτό όμως που είναι πολύ απλό, είναι να κάνεις το δωμάτιο του ξενοδοχείου σου…spa. Με ένα μασάζ στο ξενοδοχείο από την Beverly Massage.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Απλώς καλείτε στο +30 6936574515 ή συμπληρώνετε την αντίστοιχη φόρμα στο https://www.beverly-massage.gr/el/kleiste-rantevou. Το μόνο που μπορεί να σας «προβληματίσει» είναι η επιλογή του τύπου μασάζ που θα επιλέξετε. Γιατί η ομάδα Beverly Massage μπορεί και σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με τον τύπο σας και τις επιθυμίες σας. Οι θεραπευτές μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να κάνουν την εμπειρία ενός μασάζ στο ξενοδοχείο πραγματικά μοναδική. 

Για το λόγο αυτό όμως η ομάδα Beverly Massage είναι και ιδιαίτερα προσεκτική. Βάζοντας πάνω απ’ όλα την δική σας ασφάλεια και προσωπική υγιεινή είμαστε επιλεκτικοί σε σχέση με τα σημεία στα οποία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Έτσι, το μόνο «θέμα» που μπορεί να συναντήσετε είναι με την εξυπηρέτηση σε ξενοδοχεία χαρακτηρισμένα ως ημιδιαμονής, διότι με την τόσο συχνή εναλλαγή επισκεπτών δεν είμαστε βέβαιοι ότι τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής και δεν θα θέλαμε να ρισκάρουμε τη δική σας ασφάλεια.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ένα μασάζ στο ξενοδοχείο από την Beverly Massage θα απογειώσει την εμπειρία της διαμονής σας!

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης