Ολιστικό Μασάζ. Πράξη αγάπης για τον εαυτό μας!

Το σώμα μας είναι ο δικός μας προσωπικός «ναός»! Είναι η «εστία» που φιλοξενεί την ψυχή και το πνεύμα μας. Γι’ αυτό του αξίζει η καλύτερη δυνατή περιποίηση, του αξίζει ένα ολιστικό μασάζ!

Η ομάδα Beverly Massage με την εμπειρία που έχει στον χώρο του μασάζ έχει βαθιά κατανόηση της ολιστικής υπόστασης του ανθρώπου και έχει δημιουργήσει ένα ολιστικό μασάζ το οποίο στοχεύει στην ξεκούραση, την αντιγήρανση και την αντιμετώπιση διάφορων τοπικών προβλημάτων. 

Το ολιστικό μασάζ της Beverly Massage αποτελείται από μία σειρά τεχνικών και χειρισμών, με σκοπό όχι μόνο τη θεραπεία και την προσωρινή αναζωογόνηση αλλά και την πρόληψη. Το ολοκληρωμένο αυτό μασάζ, είναι ευεργετικό για το νευρικό, το κυκλοφορικό, το μυϊκό αλλά και το λεμφικό σύστημα. 

Πότε το χρειαζόμαστε; Η ειλικρινής απάντησή μας είναι… πάντα. Όμως, «επιβάλλεται» όταν ο οργανισμός μας είναι ιδιαίτερα κουρασμένος. Με τις τεχνικές του ολιστικού μασάζ αποβάλλονται οι συσσωρευμένες τοξίνες, χάνονται πόντοι, υποχωρούν τα οιδήματα, ενεργοποιείται ολόκληρος ο οργανισμός και επιβραδύνεται το γήρας. Έτσι, αποκαλύπτεται η αυθεντική σας ομορφιά.

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με την ομάδα Beverly Massage και χαρίστε στον εαυτό σας τη λάμψη που του αξίζει. Και για καλύτερα αποτελέσματα έχουμε ένα έξτρα tip: 3 ημέρες πριν και μετά το ραντεβού σας για ολιστικό μασάζ προτείνουμε την ημερήσια κατανάλωση 2 λίτρων υγρών ημερησίως. Παράλληλα, καλό θα είναι να κάνετε μια αποχή από ζωικά, τηγανητά, λευκό αλεύρι, ζάχαρη, αλκοόλ και καφέ και να κοιμάστε νωρίς το βράδυ. Έτσι, θα μεγιστοποιήσετε την αυτοθεραπεία του σώματός σας!

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης