Ολιστικό μασάζ: Ρωτάτε - απαντάμε!

Αρχικά, για όσους αναρωτιούνται τι είναι το ολιστικό μασάζ, να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για ένα σύνολο τεχνικών, με στόχο την αντιγήρανση, την βαθιά ξεκούραση και την αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων.

Χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία;

Το ιδανικό για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα, είναι 3 ημέρες πριν τη θεραπεία, να αρχίσετε την κατανάλωση 2 λίτρων υγρών ημερησίως, να αποφύγετε τα ζωικά, τα τηγανητά, το λευκό αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλκοόλ και τον καφέ. Επίσης, ιδανικό είναι να τηρήσετε αυτή τη «δίαιτα» και για 1 μέρα μετά. Αν θέλετε να χαλαρώσετε προτιμήστε νθρακούχο νερό ή ένα ποτηράκι κρασί.

Είναι φυσιολογικό να είμαι πιασμένος μετά τη συνεδρία; 

Απολύτως! Το έντονο τρίψιμο είναι φυσικό να έχει ως επακόλουθο αντιδράσεις από τους μύες πάνω στους οποίους δουλέψατε με τον θεραπευτή. Μετά το ολιστικό μασάζ μπορείς να κάνεις λίγες διατάσεις, λίγο χαλαρό τζόκινγκ ή να βάλεις πάγο στα σημεία που πονάς περισσότερο. 

Κάθε πότε είναι ιδανικό να κάνω ολιστικό μασάζ;

Το μασάζ είναι θεραπευτική μέθοδος. Αν κάνεις καθιστική δουλειά ή αν αθλείσαι συχνά προτίμησε να κάνεις ολιστικό μασάζ τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Να πω στον θεραπευτή πού να κάνει μαλάξεις ή θα με παρεξηγήσει;

Δεν είναι αγένεια να καθοδηγήσεις τον θεραπευτή σου κατά τη διάρκεια του ολιστικού μασάζ. Ίσα ίσα που με τις δικές σου αντιδράσεις θα καταλάβει καλύτερα αν πρέπει να επιμείνει κάπου περισσότερο ή λιγότερο για να έχει το ολιστικό μασάζ σου τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ποια ώρα της ημέρας είναι η καταλληλότερη για ένα ολιστικό μασάζ;

Αυτό εξαρτάται από σένα αποκλειστικά! Το πρόγραμμά σου ή συνήθειές σου, ακόμη και η ώρα που τρως είναι παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την απόφαση. Η καταλληλότερη στιγμή είναι εκείνη που θα επιλέξεις εσύ για σένα!

Πώς μπορώ να χαλαρώσω ακόμη περισσότερο;

Με ένα ζεστό μπάνιο πριν...Είναι ό,τι καλύτερο! Έτσι, θα χαλαρώσεις μυαλό και σώμα, θα αφαιρέσεις ένα μεγάλο μέρος της έντασης και θα είσαι έτοιμος να δεχτείς στο έπακρο τα οφέλη από ένα ολιστικό μασάζ. 

Έχω ακούσει κάτι για τις αναπνοές...

Ισχύει! Το ιδανικό είναι να αναπνέεις κανονικά καθ' όλη την διάρκεια της θεραπείας. Μπορεί το σφίξιμο και το κράτημα της αναπνοής να είναι μία παρορμητική, υποσυνείδητη αντίδραση όταν πονάς στο πάτημα ενός κόμπου αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να εμποδίζεις την ομαλή ροή του αίματος στην περιοχή και κατ’ επέκταση να εμποδίζεις τη σωστή δουλειά του θεραπευτή. 

Τώρα που είσαι έτοιμος για ένα ολιστικό μασάζ, κάλεσε την ομάδα Beverly Massage για το ραντεβού σου!

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης