Ολιστικό μασάζ. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ψυχή τε και σώματι.

Το ολιστικό μασάζ περιποιείται το άτομο ως μία οντότητα. Δεν εστιάζει δηλαδή αποκλειστικά σε κάποια σωματικά προβλήματα όπως το Σουηδικό μασάζ. Γι’ αυτό κυρίαρχο ρόλο στο ολιστικό μασάζ διαδραματίζει η επικοινωνίας μεταξύ θεραπευτή και δέκτη.

 

Ο δέκτης πρέπει να είναι χαλαρός αλλά παράλληλα σε εγρήγορση, εστιάζοντας στο άγγιγμα του θεραπευτή. Παράλληλα, ο θεραπευτής πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένος σε αυτό που κάνει, προκειμένου να μεταδίδει μέσα από το ολιστικό μασάζ μια αίσθηση αληθινής φροντίδας στο δέκτη.

 

Το ολιστικό μασάζ πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια συνολική εμπειρία. Μία εμπειρία που αναζωογονεί τα κύτταρα ολόκληρου του οργανισμού και δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος. Το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ένας συνδυασμός κινήσεων αγιουρβεδικού μασάζ, shiatsu, ρεφλεξολογίας και reiki, με παράλληλη χρήση αρωματοθεραπευτικών ελαίων.

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μέθοδο που προσεγγίζει το άτομο σαν ολότητα, σώμα, ψυχή και πνεύμα. Βασικός στόχος στο ολιστικό μασάζ είναι να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί αυτοθεραπείας που υπάρχουν κοιμισμένοι μέσα σε κάθε οργανισμό.

Το σημείο στο οποίο πρωτίστως έχει επίδραση το ολιστικό μασάζ είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα με άμεσα αποτελέσματα σε πολλών ειδών κινητικές και μυϊκές δυσλειτουργίες. 

 

Παράλληλα, με το ολιστικό μασάζ βελτιώνεται η κυκλοφορία στο λεμφικό, κυκλοφορικό και αναπνευστικό σύστημα. Η επιρροή στους σφιγμένους μύες και η αποκατάσταση της ροής ενέργειας είναι τόσο αποτελεσματική, ώστε φτάνει να θεραπεύει ακόμη και πονοκεφάλους, ημικρανίες και μυϊκούς πόνους. Τέλος, συμβάλλει ιδιαίτερα στη μείωση του στρες, της πίεσης των νεύρων, καθώς και στην ανάρρωση μετά από επεμβάσεις ή τραυματισμούς.

 

Αν επιθυμείτε να νιώσετε γενική ευεξία, απίστευτη χαλάρωση και ανανέωση της ενέργειάς σας καλέστε την ομάδα Beverly Massage για ένα ολιστικό μασάζ στο χώρο σας.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης