Ρεφλεξολογία. Οι άγνωστες πτυχές μίας συναρπαστικής θεραπείας

Αρχικά να συστήσουμε τη Ρεφλεξολογία! Πρόκεται για την επιστήμη η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Με τη διέγερση αυτών μέσα από ειδικές πιέσεις, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος προσφέροντας εξισορρόπηση στον οργανισμό.
Πρόκειται για μία απόλυτα φυσική και ακίνδυνη μέθοδο, η οποία δεν προκαλεί παρενέργειες.

Όπως οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε υπάρχει μία προτίμηση των θεραπευτών στα πέλματα, παρότι ασκείτει και σε άλλα σημεία του σώματος. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πέλματα είναι πιο μαλακά, μπορεί ευκολότερα να εντοπίσει τα διάφορα σημεία και να στοχεύσει το ενεργειακό μπλοκάρισμα.

Αναρωτιέστε πώς πραγματικά λειτουργεί η ρεφλεξολογία; Όταν υπάρχει μια ανισορροπία ή ένα μπλοκάρισμα σε κάποιο σημείο του σώματος, τότε στο αντίστοιχο αντανακλαστικό σημείο σχηματίζονται κάποια ιζήματα, δηλαδή κάποιοι κόμποι. Ο ειδικός μπορεί να τους εντοπίσει και να τους «λύσει» μέσα από ειδικές μαλάξεις επιτυγχάνοντας καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και ενέργειας στο πάσχον σημείο. Παράλληλα, ελευθερώνονται από τον εγκέφαλο οι ενδορφίνες, φυσικές αναλγητικές ουσίες, και μειώνεται η μυϊκή ένταση σταματώντας τυχόν πόνο.

Η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα υγείας χωρίς φυσικά να υποκαθιστά τη φαρμακευτική αγωγή ή συμβουλή του γιατρού σας. Στόχος της είναι η πρόληψη και διατήρηση της καλής υγείας, η καλή κυκλοφορία αίματος και ενέργειας στον οργανισμό, η χαλάρωση, η αποτοξίνωση και η αναζωογόνηση σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο!

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα και με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα μπορείτε να δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ποικίλες παθήσεις. Αρκεί να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας με ένα θεραπευτή της ομάδας Beverly Massage.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης