Ashiatsu. Το μασάζ κατ’ οίκον που βοηθάει και στο αδυνάτισμα!

Το ashiatsu massage ή αλλιώς γνωστό ως barefoot massage είναι ένα ιδιαίτερα δυναμικό μασάζ για όσους πραγματικά αντέχουν μία έντονη εμπειρία. Γίνεται με τα πέλματα του θεραπευτή σε συγκεκριμένες περιοχές με κυκλικές κινήσεις ή κατά την ροή του μυ. Το ashiatsu μασάζ θρέφει τον μυ με αίμα και οξυγόνο, και βοηθάει στο να αποβληθούν το γαλακτικό οξύ και οι τοξίνες.

 

Ένα από τα πολλά οφέλη που μας προσφέρει το ashiatsu, είναι ότι γίνεται ένας σπουδαίος σύμμαχος στη βελτίωση της εικόνας του σώματός μας. Αυτό γιατί βοηθάει τόσο στην απώλεια κιλών όσο και στην κατάσταση του δέρματος.

 

 

Με τη μάλαξη με τα ποδια επιτυγχάνονται παράλληλα η απολέπιση και η βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας. Έτσι, το δέρμα αποκτά καλύτερη δερματική αναπνοή, λαμβάνει ευκολότερα θρεπτικά συστατικά από προϊόντα περιποίησης σώματος, και μέσω της μεταφοράς οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών από το αίμα στα κύτταρα επιταχύνει το μεταβολισμό του κυττάρου και την ενυδάτωση του δέρματος, το οποίο αποκτά λεία και ελαστική εμφάνιση.

 

Παράλληλα, μέσα από τις ίδιες λειτουργίες, το ashiatsu μασάζ βοηθάει και στο αδυνάτισμα. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αύξηση της τοπικής θερμότητας στο σημείο των μαλάξεων, με αποτέλεσμα να αυξάνει το μεταβολισμό του κυττάρου και τις καύσεις του τοπικού λίπους.

 

Αν, λοιπόν, θέλετε ένα σώμα καλλίγραμο, σφριγηλό και λαμπερό, ξεκινήστε θεραπείες ashiatsu κατ’ οίκον και δείτε την εικόνα σας να αλλάζει πραγματικά δραστικά. Καλέστε την ομάδα Beverly Massage για το δικό σας μασάζ στο σπίτι.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης