Ashiatsu. Το μασάζ των πολεμιστών!

Το Ashiatsu θεωρείται το πιο «αντρικό μασάζ». Από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ως μασάζ των πολεμιστών γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό που αν εφαρμοστεί καθημερινά, ο θεραπευόμενος αποκτά σμιλεμμένο σώμα σαν να έκανε πρωταθλητισμό πολλά χρόνια.

Το Ashiatsu έχει την εξής ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα άλλα είδη μασάζ, γίνεται με τα πόδια. Γι’ αυτό είναι και γνωστό ως barefoot massage. Αφού προηγηθεί καλό ζέσταμα, ο θεραπευτής ασκεί πιέσεις με το βάρος του σώματός του στην πλάτη του θεραπευόμενου αφού είναι το σημείο που μπορεί να αντέξει και περισσότερη δύναμη πίεσης. Ο θεραπευτής του Ashiatsu δουλεύει συγκεκριμένες περιοχές είτε με κυκλικές κινήσεις είτε ακολουθώντας την ροή του μυ. Με το Ashiatsu μασάζ επιτυγχάνεται η ταχεία τροφοδότηση του μυ με αίμα και οξυγόνο, η αποβολή του γαλακτικού οξέως και των τοξινών.

Οι μαλάξεις που γίνονται με το barefoot massage δρουν σε όλο τον οργανισμό. Ξεκινώντας από το καλυπτικό σύστημα (δέρμα, υποδόριο ιστό, λιπώδης ιστό), το μυϊκό σύστημα (μύες), συνεχίζει στο ερειστικό σύστημα (τένοντες, σύνδεσμοι), το κυκλοφορικό σύστημα, το νευρικό σύστημα και καταλήγει στο ενδοκρινολογικό σύστημα.

Συνοπτικά τα οφέλη του Ashiatsu μασάζ είναι τα εξής:

Βελτιώνει τη κατάσταση του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Βοηθάει στην απολέπιση, με αποτέλεσμα την καλύτερη δερματική αναπνοή, την ταχύτερη ενυδάτωση του δέρματος και συνολικά στη σφριγηλή και ελαστική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Βοηθά στο αδυνάτισμα μέσα από την αποκατάσταση της κακής κυκλοφορίας του αίματος που θεωρείται ως βασική αιτία τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Η μάλαξη (μασαζ με τα ποδια) είναι πολύ σημαντική στην πρόληψη και στην αποκατάσταση των τραυματισμών των αθλητών, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή των συνδέσμων και του αρθρικού θύλακα.

Το μασάζ Ashiatsu διεγείρει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα, προσφέροντας στα όργανα περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες. 

Βελτιώνει την αναπνοή και την κυκλοφορία του αίματος οξυγονώνοντας τα κύτταρα.

Συντελεί στην αποτοξίνωση του οργανισμού και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Ανακουφίζει τους μυες από τις εντάσεις και τους πόνους μειώνοντας την αίσθηση της κόπωσης.

Βελτιώνει τη στάση του σώματος και την ψυχική διάθεση ενώ ανακουφίζει από το άγχος.

 

Κλείστε σήμερα τη δική σας συνεδρία Ashiatsu με την ομάδα Beverly Massage και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης