Μασάζ ζευγαριού: Μία εμπειρία που αξίζει να μοιραστείτε!

Κι όμως, ακόμη και το μασάζ είναι μία από τις μικρές απολαύσεις της ζωής που μπορείτε να μοιραστείτε με το έταιρον ήμισυ. Και –αν θέλετε την άποψή μας- όχι μόνο μπορείτε αλλά θα ήταν καλό να το βάλετε στο «πρόγραμμά» σας/

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, τα ζευγάρια ζουν αρκετά αποξενωμένα. Η έντονη και πιεστική καθημερινότητα, τα άγχη και οι δυσκολίες, η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις του σπιτιού αφήνουν λίγο έως καθόλου χρόνο στο ζευγάρι να απολαύσει κοινό, ουσιαστικό και παραγωγικό χρόνο.

Το μασάζ για ζευγάρια που προσφέρει η ομάδα Beverly Massage, έρχεται για να δώσει μία ουσιαστική και φρέσκια λύση στο ζήτημα αυτό. Πώς; Οι άνθρωποι μέσα από το μασάζ ενστικτωδώς αφήνονται και αποβάλλουν κάθε σκέψη τους, εστιάζοντας απόλυτα στην απόλαυση εκείνης της στιγμής. Αν, λοιπόν, το ζευγάρι εμπλέκεται από κοινού σε αυτή την πρακτική, είναι εύκολο να αυξήσει το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο. Γιατί θα μπορούν να εστιάσουν ο ένας στον άλλο!

Επίσης, το μασάζ για ζευγάρια μπορεί να αυξήσει τη στοργικότητα! Καθώς το μασάζ ενισχύει την παραγωγή ορμονών όπως η οξυτοκίνη (αλλιώς γνωστή και ως ερωτική ορμόνη), η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη, βελτιώνει τη διάθεση και οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν ευκολότερα τα συναισθήματα της οικειότητας και της στοργικότητας.

Παράλληλα, το μασάζ προσφέρει χαλάρωση όλων των μυών του σώματος και οδηγεί και σε πνευματική χαλάρωση! Αυτό κάνει το ζευγάρι να αισθάνεται λιγότερο αγχωμένο και περισσότερο ξέγνοιαστο στην έκφραση συναισθημάτων. Έρευνες άλλωστε έχουν αποδείξει πως τα ζευγάρια που κάνουν μασάζ έχουν πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.

Αν και οι δύο βρίσκετε λοιπόν ελκυστική την ιδέα του κοινού μασάζ, επικοινωνήστε με την ομάδα Beverly Massage για μία αξέχαστη εμπειρία!

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης