Μασάζ κατ’ οίκον. Δοκιμάστε μια νέα εορταστική εμπειρία.

Οι γιορτές απέχουν μόλις μια ανάσα αλλά όλοι είμαστε σίγουρα σε πιο εορταστικό mood. Τα δέντρα μας έχουν στολιστεί και τα πολύχρωμα φωτάκια και οι λαμπερές μας μπάλες δίνουν ένα φως αισιοδοξίας και χαράς στις μέρες που μετράμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα. Όλο μας το είναι γιορτάζει! Ευκαιρία να απογειώσουμε την διάθεσή μας ξεκινώντας με ένα μοναδικό δώρο για τον εαυτό μας. Ένα μασάζ κατ’ οίκον υπό το απαλό φως του χριστουγεννιάτικου φωτισμού μας.

Όμως, επειδή τα Χριστούγεννα δεν είναι μια συνηθισμένη περίοδος, το Beverly Massage θα προτιμήσει να σας προτείνει μερικές λίγο πιο διαφορετικές θεραπείες, που ίσως δεν τις έχετε τολμήσει στην καθημερινότητά σας.

Αν λοιπόν, σκέφτεστε να απολαύσετε ένα μασάζ κατ’ οίκον και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για την απόλυτη χαλάρωση των χριστουγεννιάτικων διακοπών, σκεφτείτε να δοκιμάσετε...

Αρωματοθεραπεία.

Σίγουρα μέσα στις γιορτές θα κάνετε αρκετή «αρωματοθεραπεία» με τις λαχταριστές ευωδιές των χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων που θα ετοιμάσετε αλλά αν θέλετε μια πρωτόγνωρη και πραγματικά επαγγελματική εμπειρία τότε καλέστε έναν από τους έμπειρους θεραπευτές μας. Ο θεραπευτής που θα έρθει για το μασάζ κατ’ οίκον, με τη χρήση αιθέριων ελαίων θα σας ταξιδέψει σε ένα μαγευτικό κόσμο αισθήσεων, ο οποίος θα σας χαρίσει μία χαλαρή συναισθηματική κατάσταση και μία μοναδική ηρεμία.

 

Αγιουρβέδα κεφαλιού και προσώπου

Το μασάζ της Αγιουρβέδα έρχεται από την μακρινή, εξωτική Ινδία, για να μας μεταφέρει την αξιοθαύμαστη ηρεμία και χαλάρωση που διακρίνει τους κατοίκους της χώρας. Ο θεραπευτής που θα έρθει για το μασάζ κατ’ οίκον θα εφαρμόσει σε συνδυασμό με θερμά έλαια, ειδική κινησιολογία, απελευθερώνοντας την ένταση από το πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους. Είναι η απολύτως κατάλληλη θεραπεία για την προετοιμασία μας πριν από τις διακοπές. Μας χαλαρώνει και προσδίδει ευεξία, μειώνοντας την πνευματική κόπωση που έχει επέλθει ήδη μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

 

Μασάζ με ζεστό κερί

Είστε έτοιμοι για μια ανεπανάληπτη εμπειρία; Επιλέξτε μασάζ κατ’ οίκον με ζεστό κερί και  νιώστε το φίνο κρεμώδες ζεστό κερί να ρέει στο σώμα σας χαρίζοντας βαθειά θρέψη στην επιδερμίδα και απόλυτη χαλάρωση στο μυϊκό σύστημα. Με το μασάζ με ζεστό κερί εγγυόμαστε ότι θα αποβάλλετε όλες τις εντάσεις της ρουτίνας και θα απολαύσετε μια συναρπαστική απόδραση των αισθήσεων.

 

Και αφού πρώτα επωφεληθείτε εσείς από τη μοναδική εμπειρία ενός μασάζ κατ’ οίκον από την ομάδα Beverly Massage, μπορείτε να την κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους χαρίσετε πολλά γιορτινά χαμόγελα.

 

Απλώς επιλέξτε την μοναδική Beverly Massage Gift Card.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης