8+1 σημάδια ότι χρειάζεσαι μασάζ

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές τρίβουμε μηχανικά τους ώμους μας και σκεφτόμαστε ότι χρειαζόμαστε ένα μασάζ. Αντίθετα όμως από ότι πιστεύουμε υπάρχουν και άλλα σημάδια με τα οποία ο οργανισμός μας προσπαθεί να μας πει πως χρειάζεται μασάζ. Η ομάδα του Beverly Massage σας αποκαλύπτει 9 σημάδια στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

  1. Έχετε πολύ καιρό να κάνετε μασάζ. Το μασάζ για να έχει αποτελέσματα δεν είναι μία διαδικασία που εκτελείται μία μόνο φορά. Για να κρατήσουμε τα οφέλη του είναι καλό να το βάλουμε σε πρόγραμμα κάθε περίπου 1-2 εβδομάδες.
  2. Έχετε πόνους. Ο πόνος στον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους ή τα πόδια είναι το πρώτο σημαντικό μήνυμα που μας στέλνει το σώμα μας. Ακούστε το και φροντίστε έγκαιρα για ένα μασάζ που θα σας ανακουφίσει.
  3. Έχετε πονοκεφάλους. Όταν υπάρχει ένταση στους μύες κοντά στον ώμο και τον αυχένα μπορεί να προκληθούν πονοκέφαλοι. Με το μασάζ μπορείτε να απελευθερώσετε τα σημεία αυτά, να ανακτήσετε τη σωστή στάση του σώματος και την ελαστικότητα των μυών και να απαλλαχτείτε από τους πονοκεφάλους.
  4. Αθλήστε τακτικά. Όταν το σώμα σας δέχεται έντονες προκλήσεις πρέπει να φροντίζετε τους μύες σας πιο συχνά με ένα μασάζ, το οποίο μάλιστα θα ελαττώσει και τις πιθανότητες για τραυματισμούς.
  5. Δεν έχετε χρόνο για μασάζ; Τότε σίγουρα χρειάζεστε μασάζ επειγόντως. Γιατί αυτό σημαίνει πως βρίσκεστε σε διαρκή ένταση.
  6. Κάθεστε σε γραφείο τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα. Το σώμα μας δεν είναι σχεδιασμένο να είναι εγκλωβισμένο σε μία στάση. Η καθιστική ζωή προκαλεί σειρά από προβλήματα στη στάση του σώματος τα οποία χρειάζονται συχνά ανακούφιση με ένα χαλαρωτικό μασάζ.
  7. Έχετε δυσκολία στις κινήσεις σας. Δεν μπορείτε να στρίψετε πλήρως το κεφάλι σας; Πονάνε τα άκρα σας ή ακούγονται περίεργοι ήχοι καθώς τα κινείτε; Καλέστε άμεσα έναν θεραπευτή από την ομάδα Beverly Massage.
  8. Είστε πολύ αγχωμένοι. Το στρες δεν είναι μόνο ψυχολογικό. Προκαλεί ακούσια ένταση σε όλο μας το σώμα. Με το μασάζ μπορείτε να χαλαρώσετε αρχικά σωματικά αλλά στη συνέχεια και συναισθηματικά.
  9. Δεν κοιμάστε καλά. Ο ύπνος είναι πολύ βασικός για την ευεξία μας. Το μασάζ μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να αναπτύξουμε σωστές συνήθειες στον ύπνο.

Αν γνέψατε καταφατικά σε τουλάχιστον 3 από το παραπάνω σημαδιά τότε επικοινωνήστε με την ομάδα του Beverly Massage και ένας ειδικός θεραπευτής θα είναι κοντά σας για να σας προσφέρει την απόλυτα επαγγελματική εμπειρία μασάζ.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης