Αλλάξτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού με... μασάζ κυτταρίτιδας!

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες γυναίκες υποφέρουν από το πρόβλημα της κυτταρίτιδας συνήθως στην περιοχή των γλουτών. Για να μην νιώθετε άσχημα δεν οφείλεται αποκλειστικά ούτε στο βάρος ούτε στη διατροφή ή την έλλειψη γυμναστικής. Πολλές φορές είναι απλώς κληρονομικό. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορούμε να βελτιώσουμε την όψη αυτή.

Η κυτταρίτιδα, δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση. Αυτό σημαίνει πως τα λιποκύτταρα αυτής της περιοχής δεν τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός, συσσωρεύει λίπος στο αντίστοιχο σημείο, αδυνατώντας να το κάψει. Παράγοντες όπως η καθιστική ζωή, η μειωμένη φυσική δραστηριότητα και η κακή διατροφή συμβάλλουν στην επιδείνωση αυτού του προβλήματος.

Όμως, εκτός από τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή έχουμε έναν ακόμη σύμμαχο στην αντιμετώπισή της. Το μασάζ από την ομάδα Beverly Massage. Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, την αποσυμφόρηση της λέμφου, την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Για να έχει αποτελέσματα πρέπει να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση για περίπου 45 λεπτά. Οι κινήσεις της συγκεκριμένης θεραπείας είναι απαλές και δημιουργούν χαλάρωση και ευφορία. Με τις ειδικές μαλάξεις που εφαρμόζει ο θεραπευτής βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την αποτοξίνωση του δέρματος.

Η θεραπεία αυτή είναι ακίνδυνη και μπορούν να την επιλέξουν όλοι. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν περιστατικά ατόμων με θρομβώσεις, που έχουν κάνει μεταμόσχευση, που κάνουν χημειοθεραπεία ή σε γυναίκες που κυοφορούν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε κάποιον έμπειρο θεραπευτή της ομάδας μας.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης