Ταϊλανδέζικο μασάζ. Μία εξωτική εμπειρία από την άνεση του σπιτιού σου.

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις –όσο και αν το θέλεις- στη μαγευτική Ταϊλάνδη για να απολαύσεις ένα ταϊλανδέζικο μασάζ. Οι έμπειροι θεραπευτές της ομάδας Beverly Massage έχουν εξειδικευτεί σε αυτή τη μοναδική τεχνική και μπορούν να μεταφέρουν τη μοναδική αυτή εμπειρία στο χώρο σου.

Για όσους όμως δεν γνωρίζουν αρκετά για τη θεραπεία του ταϊλανδέζικου μασάζ, ίσως χρειάζεται πρώτα να απαντηθούν κάποια απλά, πλην εύλογα ερωτήματα σχετικά με αυτό.

 

Πολλοί αναρωτιούνται αν το ταϊλανδέζικο μασάζ ή αλλιώς thai massage είναι επώδυνο. Η αλήθεια είναι πως αν εφαρμόζεται σωστά δεν πονάει πραγματικά. Ένας σωστά εκπαιδευμένος και έμπειρος θεραπευτής δεν πιέζει το σώμα του δέκτη πέρα από τα ευχάριστα ανεκτά όριά του.

 

Κάποιοι μας ρωτούν σχετικά με τον ρουχισμό. Στο ταϊλανδέζικο μασάζ παίζει πρωταρχικό ρόλο η στεγνότητα. Γι’ αυτό το ρόλο εκτελείται με ρούχα προκειμένου ο θεραπευτής να έχει στεγνό κράτημα για να κάνει σωστά τις ανατάξεις και τις λαβές.

Μια ακόμη συχνή ερώτηση αφορά το πού εκτελείται το ταϊλανδέζικο μασάζ. Ως επί τω πλείστον γίνεται στο δάπεδο διότι για τις περισσότερες λαβές, ο θεραπευτής πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον δέκτη ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως το κέντρο βάρος του σώματός του, και να διαχειριστεί με βέλτιστο τρόπο τους παράγοντες των ανθρωπομετρικών στοιχείων.

 

Σχετικά με τη διάρκειά του, πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν κρατάει περισσότερο από 1 ώρα. Η ιδανική διάρκεια είναι από 30’ έως 90’ και δεν συστήνεται η παράτασή του γιατί πέρα από αυτό το όριο, γίνεται κουραστικό τόσο για τον θεραπευτή, όσο και για τον δέκτη.

Τέλος, το πιο σημαντικό ερώτημα είναι το εξής: «Θα χαλαρώσετε με το ταϊλανδέζικο μασάζ;» Με την τεράστια γκάμα τεχνικών που έχει ο θεραπευτής στην διάθεσή του μπορεί να προσφέρει ένα δυναμικό μασάζ με πολλές διατάσεις και ανατάξεις, ή ένα πολύ ήπιο, χωρίς άρσεις και έλξεις. Όλες όμως οι τεχνικές εκτελούνται σε αργό ρυθμό, οπότε σίγουρα θα χαρίσουν ευεξία, γαλήνη και ψυχική αρμονία.

Αν είστε έτοιμοι να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του ταϊλανδέζικου μασάζ, καλέστε μας για ένα ραντεβού!

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης