Αθλητικό Μασάζ. Τα οφέλη του στην αποτελεσματικότερη άσκηση και την καθημερινότητα.

Η έντονη καθημερινή άσκηση είναι το πιο καλό trend που έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Μας προσφέρει καλή φυσική κατάσταση, μας βοηθάει να διατηρούμε τη γραμμή μας, μας προσφέρει ευεξία και φυσική αναζωογόνηση.

Δεν παύει όμως να χρειάζεται προσεκτική διαχείριση! Σύμφωνα με τους ειδικούς αν θέλεις να ασκείσαι έντονα και καθημερινά, να έχεις καλύτερη κίνηση και άμεση αποκατάσταση σε περίπτωση τραυματισμών, τότε χρειάζεσαι και αθλητικό μασάζ.

Όποιος και αν είναι ο αθλητικός σου στόχος, το αθλητικό μασάζ βασίζεται στη φιλοσοφία του να σου παρέχει εύκολη, ανώδυνη άσκηση και αποτελεσματικότερη προπόνηση σε όλα τα επίπεδα.  

Το αθλητικό μασάζ να αποτελείται από ορισμένες έντονες τεχνικές, όπως μαλάξεις των βαθύτερων ιστών και διατάσεις, οι οποίες στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά χαλαρωτικές είναι. Οι θεραπευτές που εφαρμόζουν αθλητικό μασάζ επιδιώκουν με την τεχνική τους να ξεκλειδώσουν κυρίως το περιτόναιο -ένα ελαστικό στρώμα συνδετικού ιστού που καλύπτει τους μυς- .

 

Τι καταφέρνουμε λοιπόν με το αθλητικό μασάζ;

1.       Ενίσχυση του κυκλοφορικού ώστε το  οξυγονωμένο αίμα να παρέχει στους μύες την απαραίτητη δύναμη.

2.       Λιγότερο «πιάσιμο». Το αθλητικό μασάζ μπορεί να αντισταθμίσει την επίδραση του στρες που δέχονται οι μύες κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης και να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα της φλεγμονώδους αντίδρασης, η οποία μειώνει την ευλυγισία τους.

3.       Αύξηση της αντοχής. Με την πίεση των χειρομαλάξεων αυξάνονται προσωρινά τα μηνύματα για ανάπτυξη νέων μιτοχονδρίων μέσα στα κύτταρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς τα μιτοχόνδρια μετατρέπουν την τροφή σε ενέργεια και κατ’ επέκταση αυξάνουν την αντοχή σου.

4.       Κινείσαι πιο ελεύθερα. Το αθλητικό μασάζ απελευθερώνει τους μύες από το σφίξιμο και βελτιώνει την ευλυγισία και την κινητικότητά σου.

Αν λοιπόν, επιθυμείς καλύτερη ποιότητα στην άσκησή σου, κλείσε σήμερα το δικό σου ραντεβού για αθλητικό μασάζ με την ομάδα Beverly Massage.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης