Απόδραση ηρεμίας με ένα μασάζ στην Αθήνα

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές βρίσκονται πλέον αρκετά πίσω μας και η επόμενη ανάσα ξεκούρασης φαντάζει ιδιαίτερα μακριά. Ειδικά για όσους μένουν στην πόλη ο δρόμος φαίνεται ακόμη πιο δύσβατος! Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να κάνουμε τις δικές μας αποδράσεις ηρεμίας και χαλάρωσης ακόμη και μέσα στην Αθήνα, κάνοντας την καθημερινότητα λιγάκι πιο ευχάριστη και όμορφη.

Αρχικά, το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι τουλάχιστον μία ολόκληρη ώρα την ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε όλα όσα μας ευχαριστούν. Ορίστε εκείνη την ώρα που πραγματικά πιστεύετε ότι δεν θα έχετε παρεμβολές, ενοχλήσεις, τηλεφωνήματα ή υποχρεώσεις και κλείστε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας. Είναι φυσικά στο δικό σας χέρι να αποφασίσετε πώς θα αξιοποιήσετε αυτό τον χρόνο αλλά εμείς έχουμε μερικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Κάντε έναν περίπατο στην πιο πράσινη περιοχή που βρίσκεται κοντά σας. Έστω και λίγη επαφή με τη φύση θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε από την πίεση της γκρίζας πόλης.

Κάντε στον εαυτό σας το τραπέζι. Μην μαγειρέψετε για μία ημέρα, δεν πειράζει. Τι κι αν είναι καθημερινή; Καθίστε σε ένα μαγαζί με ωραία ατμόσφαιρα και κεράστε τον εαυτό σας το αγαπημένο σας πιάτο. Αν το συνοδέψετε και με ένα ποτήρι κρασί, ακόμη καλύτερα.

Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική. Πολλές φορές μέσα στην καθημερινότητα ξεχνιόμαστε και αφηνόμαστε να μας παρασύρει η ηχορύπανση του γραφείου ή του δρόμου. «Κλείστε» τα αυτιά σας σε όσα σας στρεσάρουν και μπείτε στο ρυθμό των αγαπημένων σας μελωδιών. Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε όπου ονειρεύεστε.

Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Η επαφή με τους ανθρώπους που μας αγαπάνε μας βοηθάει να ηρεμήσουμε νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά. Δεν χρειάζεται να περιμένετε το Σαββατοκύριακο ή να έχετε κάποια αφορμή. Κανονίστε μία μικρή εξόρμηση... όπου σας έρθει εκείνη τη στιγμή και σπάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κλείστε ραντεβού για ένα Beverly Massage. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Βοηθήστε το μυαλό σας να ξεφύγει, ξεκινώντας από την απόλυτη χαλάρωση του σώματός σας. Η ομάδα Beverly Massage προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μασάζ στην Αθήνα. Μία συνεδρία όμως μαζί μας θα σας ταξιδέψει στα πιο γαλήνια μέρη του κόσμου.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης