Ελάτε κοντά ακόμα και όταν κοιμάστε

Η συναισθηματική οικειότητα σε συνδυασμό με την σωματική επαφή αποτελούν κατά πολλούς ειδικούς βασική προϋπόθεση για μία ουσιαστικά καλή και μακρόχρονη σχέση. Όμως, πολλές φορές η ρουτίνα και η καθημερινότητα μας απομακρύνουν με αποτέλεσμα να μην ερχόμαστε με τον καιρό, το ίδιο κοντά όσο στις αρχές.
 
Η «απομάκρυνση» από το σύντροφό μας, αθροιστικά με τον καιρό μπορεί επιπλέον να δημιουργεί επιπρόσθετες εντάσεις και άγχος που μεταφέρεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας αλλά φυσικά και στον οργανισμό μας.
 
Υπάρχουν όμως κάποιες απλές κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε ώστε να επανακτήσουμε την αρχική καλή μας σχέση και να εξισορροπήσουμε τυχόν προβλήματα στη σχέση μας, επαναφέροντας το ενδιαφέρον για την κοινή επαφή μας.
 
Πρώτα από όλα καλό είναι να απομακρύνετε τις ηλεκτρονικές συσκευές από το κρεβάτι. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με κινητά, τάμπλετ ή υπολογιστές ακόμη και την ώρα που ξαπλώνουμε. 
 
Κρατήστε πάνω σας, τα απολύτως απαραίτητα. Η φυσική επαφή προάγει το συναίσθημα της συντροφικότητας ακόμη και αν δεν υπάρχει ερωτική επαφή. Άλλωστε δεν είναι το ίδιο να ακουμπάτε ένα πουλόβερ με το να αγγίζετε την επιδερμίδα του συντρόφου σας.
 
Αγκαλιαστείτε πολύ και πιο συχνά. Μπορεί να μην είναι για όλους το ίδιο βολικό να κοιμηθούν αγκαλιά με κάποιον άνθρωπο αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε μία στάση που να είναι άνετη και για τους δυο σας. Αν αγγίζετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι αποδεικτικό του πόσο κοντά είναι ο ένας με τον άλλο. 
 
Κοιμηθείτε με την παρέα της... μουσικής. Έρευνες έχουν αποδείξει πως ακούγοντας μουσική, μπορεί να αυξηθεί η έλξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Αντικατέστησε λοιπόν, την τηλεόραση με μια ωραία χαλαρωτική λίστα τραγουδιών για να ηρεμήσετε μαζί μετά από μια κουραστική μέρα.
 
Τέλος, αλλά πολύ σημαντικό είναι να μην ξαπλώνετε ποτέ τσακωμένοι. 
Κάντε μια βόλτα, ηρεμήστε, σκεφτείτε το, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και μόλις νιώσεις έτοιμοι, συζητήστε το.
 
Φυσικά, ακόμη περισσότερο στο να έρθετε κοντά θα βοηθούσε μια χαλαρωτική εμπειρία ενός μασάς ζευγαριού από την ομάδα Beverly Massage.
 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης