Λεμφικό Μασάζ: Το μασάζ που αδυνατίζει!

Λεμφικό Μασάζ: Το μασάζ που αδυνατίζει! Λεμφικό Μασάζ: Το μασάζ που αδυνατίζει!

Λίγο πολύ, όλοι έχουμε ακούσει τον όρο Λεμφικό Μασάζ. Όμως, οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε τα θεραπευτικά του οφέλη. Οφέλη τα οποία προφανώς απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες αλλά οι δεύτερες σίγουρα τα εκτιμούν περισσότερο.

Τι είναι όμως το Λεμφικό μασάζ στην πραγματικότητα; Πρόκειται για μία τεχνική μαλάξεων, η οποία προκαλεί διέγερση του λεμφικού συστήματος προκειμένου να κυκλοφορήσει ελεύθρα το λεμφικό υγρό. Έτσι, απομακρύνονται γρηγορότερα οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Συνολικά το λεμφικό μασάζ βοηθάει:

  • Στην αποτελεσματική αποτοξίνωση
  • Στην αντιμετώπιση των οιδημάτων
  • Στην κυκλοφορία του αίματος
  • Στην αντιμετώπιση του συσσωρευμένου λίπους
  • Στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας
  • Στη βελτίωση του τοπικού πάχους
  • Στην απώλεια πόντων και στο αδυνάτισμα

Το Λεμφικό μασάζ το πραγματοποιεί ειδικός θεραπευτής της Beverly Massage και μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα. Συνήθως, προτιμούνται οι περιοχές των ποδιών και των χεριών καθώς και των γλουτών και της κοιλιάς.Οι βασικές μαλάξεις γίνονται με τα χέρια και τη βοήθεια των μοναδικών αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιεί η ομάδα Beverly Massage και κάποιες φορές χρησιμοποιείται μία βεντούζα από σιλικόνη.

Αν έχετε ακούσει ότι είναι επίπονο θα σας απαντήσουμε πως εν μέρει ισχύει. Τι εννοούμε; Όπου υπάρχει έντονη κατακράτηση και κατ’ επέκταση κυτταρίτιδα ο πόνος είναι εντονότερος ιδίως τις πρώτες μέρες. Όμως, καθώς περνάει ο καιρός, ο πόνος μειώνεται όσο υποχωρεί και η κατακράτηση. Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά καθώς κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ανοχή στον πόνο. Το ίδιο ισχύει και για τις πιθανές μελανιές, οι οποίες εξαρτώνται αποκλειστικά από την ευαισθησία του δέρματός μας.

Και αν αναρωτιέστε πόσο σύντομα θα δείτε αποτελέσματα, εμείς αξίζει να σας αναφέρουμε πως ο ιδανικός αριθμός είναι οι 5 συνεδρίες αλλά φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η έκταση του προβλήματος κάθε ανθρώπου. Στην αρχή είναι καλό να γίνονται κάθε 2 περίπου μέρες ώστε να πετύχουμε άμεση ενεργοποίηση της λέμφου και γρηγορότερη αποτοξίνωση. Αφού πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι καλό να επαναλαμβάνουμε για συντήρηση 2 φορές το μήνα.

Το σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα του λεμφικού μασάζ θα τα απολαμβάνετε για πολύ καιρό! Δοκιμάστε το σήμερα κιόλας με κάποιον από τους εξειδικευμένους θεραπευτές της Beverly Massage!

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης