Μασάζ με ζεστό κερί: Κι όμως γίνεται και είναι πραγματικά υπέροχη αίσθηση!

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Σίγουρα θα σας προβληματίζουν πολλά αλλά μόλις τελειώσετε τις αράδες αυτού του άρθρου θα έχει φύγει και κάθε σας ενδοιασμός!

Το μασάζ με ζεστό κερί είναι μια μοναδική προσέγγιση της μάλαξης. Γίνεται σε όλο το σώμα με ζεστό λάδι από -ειδικό για την περίπτωση- κερί που λιώνει. Με τη βοήθεια της θερμότητας το κερί λιώνει και μετατρέπεται σε λάδι, ενώ παράλληλα απελευθερώνονται οι βιταμίνες και τα στοιχεία των ελαίων που περιέχει. Τα φυσικά συστατικά που περιέχει απορροφόνται έτσι καλύτερα από το δέρμα, και επιτυγχάνουμε βαθειά ενυδάτωση και θρέψη. Σε συνδυασμό μάλιστα με μια σειρά τεχνικών μασάζ χαλαρώνουμε το μυϊκό σύστημα, διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλεται με τον πλέον ευχάριστο και αρωματικό τρόπο το στρες.

Το μασάζ με ζεστό κερί δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία βυθίζοντας το σώμα και το πνεύμα στην απόλυτη χαλάρωση! Ο συνδυασμός μαλάξεων, τεντωμάτων, απαλών πιέσεων και συνεχόμενων κινήσεων βοηθούν το σώμα να αποβάλλει όλες του τις εντάσεις, δημιουργώντας μία πρωτόγνωρη αίσθηση χαλάρωσης και ταξιδεύοντάς σας σε ονειρεμένους τόπους ακόμη και ώρες μετά το τέλος της θεραπείας.

Φέρτε στο σπίτι σας την πολυτέλεια του πιο δημοφιλούς μασάζ στα spa πολυτελείας του κόσμου, με ένα τηλεφώνημα στο Beverly Massage. Ζητήστε μία συνεδρία με ζεστό κερί και αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης