Μασάζ στο σπίτι

massage at home massage at home

Κλείσατε μασάζ στο σπίτι; Συγχαρητήρια! Είστε έτοιμοι να απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία από την ομάδα Beverly Massage.

Εμείς μπορούμε ακόμη και πριν φτάσουμε σπίτι σας να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να είναι πραγματικά έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί.

Το ιδανικό είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας ακόμη και πριν από το ραντεβού για μασάζ στο σπίτι, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να γυρίσετε από τη δουλειά νωρίς αφήνοντας πίσω στο γραφείο κάθε σκέψη που αφορά τη δουλειά καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του στρες.

Αν πεινάτε, προτιμήστε κάτι ελαφρύ. Ετοιμάστε ένα γεύμα που περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες και αρκετά λαχανικά. Επίσης, καλό είναι πριν από το μασάζ στο σπίτι να αποφύγετε το αλκοόλ αλλά να φροντίσετε να είστε αρκετά ενυδατωμένοι. Πιείτε αρκετά ποτήρια νερό μέσα στην ημέρα, τα οποία θα συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών.

Κάντε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο περίπου μισή ώρα πριν το ραντεβού. Αν μπορείτε, καλό είναι να έχετε φροντίσει αντίστοιχα και για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Η ομάδα Beverly Massage έχει φυσικά τα κορυφαίας ποιότητας έλαια, τα οποία χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά όσο μαλακότερο είναι το δέρμα τόσο πιο εύκολα δέχεται όλα τα οφέλη της ενυδάτωσης και περιποίησης.

Επιλέξτε το χώρο του σπιτιού στον οποίο νιώθετε πιο βολικά. Φυσικά είναι προτιμότερο να υπάρχει αρκετή άνεση ώστε να χωρέσει ο αντίστοιχος εξοπλισμός του θεραπευτή αλλά σημασία έχει να αισθάνεστε εσείς ηρεμία και χαλάρωση.

Φτιάξτε το φωτισμό και την ατμόσφαιρα βάζοντας τη μουσική που σας χαλαρώνει σε μία ήπια ένταση. Ρυθμίστε επίσης, τη θερμοκρασία έτσι ώστε να νιώθετε άνετα όταν χρειαστεί να μείνετε με την πετσέτα.

Τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα οφέλη από το μασάζ στο σπίτι. Κλείστε το κινητό σας, κατεβάστε το τηλέφωνο και φροντίστε να μην σας ενοχλήσουν όση ώρα εσείς απολαμβάνετε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες ενός Beverly Massage.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης