Μασάζ με ζεστό κερί. Απογειώστε όλες τις αισθήσεις σας.

Ακούγεται περίεργο, διαφορετικό ίσως φαντάζει και λίγο επώδυνο σε μερικούς! Ξεχάστε το. Πρόκειται για την τελειότερη αίσθηση μασάζ που έχετε δοκιμάσει. Το μασάζ με ζεστό κερί είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία που θα θέλεις να ζεις ξανά και ξανά. 

Το μασάζ με ζεστό κερί είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στις θεραπείες μάλαξης, που ταξιδεύει σώμα και νου σε μία νέα διάσταση χαλάρωσης και ευεξίας. Μέσω της θερμότητας το κερί λιώνει γλυκά και απλώνεται σαν λάδι πάνω στο σώμα, απελευθερώνοντας όλες τις βιταμίνες και τα στοιχεία ελαίων που περιέχονται σε αυτό. Τα φυσικά συστατικά του απορροφούνται από το δέρμα ενυδατώνοντάς σε βάθος. 

Σε συνδυασμό με ειδικές τεχνικές, το μασά με ζεστό κερί, χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα, προάγει την καλή αιματική κυκλοφορία και διώχνει με τον πιο ήπιο τρόπο το στρες και την ένταση της ημέρας. 

Διαλέξτε ανάμεσα στα επώνυμα μας κεριά μας Douceur d Orient με σανταλόξυλο & πορτοκάλι ή το Charme d Andalousie με κίτρο, ηλιάνθεμο, vetiver και κλείστε σήμερα ένα μασάζ με ζεστό κερί για εσάς ή κάντε το δώρο σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο και χαρίστε μία αξέχαστη εμπειρία σε αυτούς που αγαπάτε.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης