Μασάζ. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Massage. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε Massage. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Έχετε κλείσει ή σκέφτεστε να κλείσετε ραντεβού για μασάζ; Συγχαρητήρια. Ετοιμάζεστε για την πιο χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία της ζωής σας. Είτε είναι η πρώτη φορά είτε το έχετε ξαναδοκιμάσει, η Beverly Massage σας δίνει μερικά σημαντικά tips τα οποία αξίζει να λάβετε υπόψη τόσο κατά την προετοιμασία σας, όσο και κατά τη διάρκεια ή μετά το μασάζ σας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας που έχετε το ραντεβού είναι καλό να πιείτε άφθονο νερό και να φάτε ελαφριά γεύματα. Αποφύγετε καφεΐνη και αλκοόλ και προτιμήστε μία κούπα τσάι. Αν μπορείτε, λίγο πριν φτάσει ο θεραπευτής, κάντε λίγες διατάσεις. Φροντίστε να έχετε ντυθεί ελαφριά και αν νιώθετε την ανάγκη επισκεφθείτε την τουαλέτα.

Μόλις φτάσει ο θεραπευτής συζητήστε μαζί του τυχόν συγκεκριμένες ενοχλήσεις στις οποίες θέλετε να δώσει έμφαση. Μην ξεχάσετε να του αναφέρετε σημεία στα οποία έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία ή τραυματισμούς καθώς και πιθανές αλλεργίες ή πιθανότητα επιληψίας. Ρωτήστε τον οτιδήποτε θέλετε προκειμένου να νιώσετε περισσότερο χαλαροί και σίγουροι.

Αν πιστεύετε πως μπορεί να σας βοηθήσει, βάλτε χαμηλά λίγη μουσική. Καλό είναι να βγάλετε φακούς επαφής και κοσμήματα και μετά να ξαπλώσετε. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, εκφραστείτε ελεύθερα σχετικά με την ένταση της πίεσης που ασκεί ο θεραπευτής. Δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ένταση. Για να επωφεληθείτε στο μέγιστο, προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να προβάλλετε αντιστάσεις. Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει, εστιάστε στα σημεία πίεσης και προσπαθήστε να παίρνετε βαθιές ανάσες. Αν τυχόν χρειαστεί να διακόψετε για τουαλέτα, μην ντραπείτε. Αυτό σημαίνει ότι η αποτοξίνωση έχει αρχίσει ήδη να επιτυγχάνεται!

Μόλις τελειώσει ο θεραπευτής είναι ιδανικό να παραμείνετε για λίγο ακόμη ξαπλωμένοι. Μόλις σηκωθείτε, πιείτε λίγο νερό και ντυθείτε. Αν έχετε χρησιμοποιήσει έλαια είναι καλό να τα αφήσετε πάνω σας για αρκετή ώρα ώστε να δράσουν αποτελεσματικά!

Σας ευχόμαστε να το απολαύσετε στο 100%

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης