Μασάζ στο σπίτι. Η εμπειρία όπως την περιγράφουν όσοι την έχουν δοκιμάσει!

Σκέφτεστε να κλείσετε μασάζ στο σπίτι αλλά είστε διστακτικοί; Αναρωτιέστε πώς είναι αλλά δεν έχετε κάποιον γνωστό που να το έχει δοκιμάσει; Εμείς στην ομάδα Beverly Massage ζητήσαμε από κάποιους που το δοκίμασαν πρώτη φορά να περιγράψουν την εμπειρία τους. Ακούστε, λοιπόν, πώς περιγράφει μία πολύ διστακτική αλλά πολύ ικανοποιημένη πελάτισσα μας, την πρώτη φορά που έκανε μασάζ στο σπίτι!

«Ήμουν πολύ νευρική αρχικά. Όση ώρα περίμενα για το ραντεβού αναρωτιόμουν αν όλα ήταν όπως πρέπει. Ανησυχούσα για το αν ο χώρος είναι αρκετός, για το αν το σπίτι είναι αρκετά καθαρό, για το πώς θα αντιδράσει ο θεραπευτής, πώς νιώθω μαζί του... Μέχρι που μου πέρασε και από το μυαλό να βρω μια δικαιολογία και να ακυρώσω το ραντεβού. Μασάζ στο σπίτι; Μα τι σκεφτόμουν; Με αυτά και με αυτά είπα να σφίξω τα δόντια και να το δοκιμάσω. Άλλωστε είχα πει σε 2-3 φίλους την ώρα του ραντεβού και ήταν stand by για help! ;-) Όταν χτύπησε το κουδούνι σχεδόν πετάχτηκα πάνω. Ο θεραπευτής ήταν πολύ ευγενικός και ιδιαίτερα διακριτικός. Δεν αισθάνθηκα ούτε για λίγο πως κοιτάει περίεργα το χώρο. Με ρώτησε πού θα αισθανόμουν άνετα να βάλει το κρεβάτι του και τακτοποιήθηκε σε χρόνο ντε τε, λες και είχε ξαναέρθει στο σπίτι μου αρκετές φορές. Μόλις ξεπέρασα και το σημείο που χρειάστηκε να βγάλω αρκετά από τα ρούχα μου, ξέχασα τα πάντα. Απλώς έκλεισα τα μάτια, αφέθηκα και ταξίδεψα. Όταν τελείωσε η θεραπεία απογοητεύτηκα, ήθελα άλλο τόσο. Και φυσικά δεν έχασα χρόνο. Έκλεισα αμέσως άλλο ένα μασάζ στο σπίτι με την ομάδα Beverly Massage. Άλλωστε ένα ίσον κανένα!»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Μ.

Εμπιστευτείτε την ομάδα Beverly Massage για μία αξέχαστη εμπειρία μασάζ στο σπίτι και δεν θα το μετανιώσετε. Ξεπεράστε κάθε σας δισταγμό και αφεθείτε στα χέρια των πιο έμπειρων θεραπευτών για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης.  

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης