Μασάζ στο σπίτι και το καλοκαίρι

Το μασάζ στο σπίτι είναι μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία! Από την άνεση και την οικειότητα του χώρου μας έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από έμπειρους φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι μετατρέπουν το μασάζ στο σπίτι σε μία απόλυτα επαγγελματική διαδικασία, σαν να βρισκόμαστε σε ινστιτούτο μασάζ.

Όσο απολαυστικό όμως και αν είναι πάντα το μασάζ, υπάρχει περίπτωση να σας προβληματίζει η ζέστη και πώς θα ανταπεξέλθετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Όσο και αν είναι απολύτως λογικό και κατανοητό, καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι νιώθουν άβολα να ζεσταίνονται και να ιδρώνουν μπροστά σε άλλους. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία σας έχουμε μερικές απλές συμβουλές για να βγείτε από τη δύσκολη θέση και να απολαύσετε την εμπειρία ενός μασάζ στο σπίτι στο έπακρο.

Αρχικά καλό θα είναι καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας να φροντίσετε για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σας. Καταναλώστε άφθονο νερό και τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε υγρά, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη θερμοκρασία του σώματός σας σε ισορροπημένα επίπεδα πριν το μασάζ στο σπίτι. Αποφύγετε επίσης, τροφές με λιπαρά καθώς και τα τηγανητά και τα καρυκεύματα και τα μπαχαρικά. 

Πριν το ραντεβού σας για το μασάζ στο σπίτι, επιλέξτε το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού σας και αν πάλι θεωρείτε πως οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές ρυθμίστε το κλιματιστικό σας το πολύ στους 24oC ή ακόμη καλύτερα τοποθετήστε έναν ανεμιστήρα. Και στις δύο περιπτώσεις ελέγξτε ότι ο αέρας δεν πέφτει απευθείας πάνω στο σημείο που θα τοποθετηθεί το κρεβάτι της θεραπείας.

Τέλος, αυτό που μπορείτε να κάνετε περίπου μισή ώρα πριν το μασάζ στο σπίτι, είναι ένα χλιαρό προς ζεστό ντους. Σωστά διαβάσατε, ζεστό. Το σώμα μας έχει την ιδιαιτερότητα να προσπαθεί να διατηρήσει μία συγκεκριμένη θερμοκρασία. Αν λοιπόν εσείς το ζεστάνετε περισσότερο, θα αρχίσει μια αυτόματη διαδικασία προκειμένου να πέσει η θερμοκρασία. Έτσι, θα νιώθετε περισσότερο δροσεροί. Αντιθέτως, αν κάνετε δροσερό ντους θα διαπιστώσετε πως πολύ σύντομα αφότου βγείτε, θα αρχίσετε να ιδρώνετε.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και να είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε χωρίς έγνοιες το μασάζ στο σπίτι που θα σας προσφέρει η ομάδα Beverly Massage.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης