Μασάζ στο σπίτι. Μία πρόταση για... δύο!

Ψάχνεις έναν τρόπο να ξεφύγεις από τη ρουτίνα; Θέλεις να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα αλλά παράλληλα θέλεις να καθίσεις και με τον σύντροφό σου; Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής μας φέρνουν διαρκώς μπροστά σε διλήμματα που αφορούν μια ισορροπία ανάμεσα στον προσωπικό ελεύθερο χρόνο μας και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Η ομάδα του Beverly Massage όμως έχει την ιδανική λύση για να μπορέσεις να χαλαρώσεις αλλά και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το έτερον ήμισυ. Μασάζ στο σπίτι για δύο!

Οργάνωσε μία μοναδική βραδιά για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο και ανακαλύψτε μια μοναδική ευκαιρία να αναζωογονηθείτε και να έρθετε κοντά, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση σας.

Αρχικά κλείσε ένα ραντεβού για μασάζ στο σπίτι με την ομάδα Beverly Massage. Μην ξεχάσεις να διευκρινίσεις ότι πρόκειται για 2 άτομα. Φτιάξε την ατμόσφαιρα που αρέσει και στους 2 και βάλε την αγαπημένη σας μουσική. Αν έχετε χρόνο ετοιμάστε ένα ιδιαίτερο φαγητό το οποίο θα απολαύσετε μετά τη συνεδρία με τη συνοδεία ενός μπουκαλιού καλού κρασιού. Λίγο πριν το μασάζ στο σπίτι σας, κάντε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο και αν έχετε τη δυνατότητα βουλιάξτε αναπαυτικά στην μπανιέρα σας μαζί με αρωματικά αιθέρια έλαια. Όλη αυτή η «προεργασία» θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αποκορύφωμα της χαλάρωσης. Φορέστε κάτι αναπαυτικό και ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία μασάζ στο σπίτι.

Την ώρα του ραντεβού δύο έμπειροι θεραπευτές θα φτάσουν στο χώρο σας και θα χαρίσουν και στους δυο σας την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Τα υπόλοιπα... it’s up to you! Enjoy!

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email:
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης