Μασάζ στο σπίτι: Ποια θεραπεία να διαλέξω; Μέρος 2ο

Σε συνέχεια του πρηγούμενου άρθρου όπως σας υποσχεθήκαμε, επανερχόμαστε με τα συνοπτικά οφέλη των θεραπειών μασάζ στο σπίτι. Επειδή το μασάζ στο σπίτι πρέπει να είναι για εσάς η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, εμείς θέλουμε αυτή η εμπειρία να ξεκινάει ήδη από την επιλογή! Άρα χωρίς άγχος και πολλαπλές αναζητήσεις, συγκεντρώσαμε σε 2 μόλις ομάδες άρθρων, τις θεραπείες μασάζ στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με τον πιο... ήρεμο τρόπο αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αθλητικό μασάζ

Ιδανικό για όσους ασχολούνται έντονα με τον αθλητισμό. Βοηθά στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέως από τους μύες, στην τροφοδότηση των μυών με θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο μέσω της αύξησης της ροής του αίματος, στην αύξηση της λεμφικής ροής και τη μείωση των οιδημάτων.

Μασάζ για εγκύους

Αν είστε έγκυος επιλέξτε το ειδικό μασάζ στο σπίτι για την περίπτωσή σας. Με ειδικές ήπιες μαλάξεις σε όλο το σώμα επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου καθώς και χαλάρωση των μυών της μέσης και της κοιλιάς.

Μασάζ κυτταρίτιδας

Με ειδικές τεχνικές έντονης πίεσης, διεγείρουμε την αιματική κυκλοφορία, κυρίως στις περιοχές που εντοπίζεται η κυτταρίτιδα. Έτσι, πετυχαίνουμε υπεραιμάτωση, η οποία καθαρίζει τα κύτταρα της λέμφου από τις τοξίνες, καταπολεμά την ξηρότητα και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Ταϊλανδέζικο μασάζ

Με τη χρήση χεριών και ποδιών, ο θεραπευτής θα σας προσφέρει χαλάρωση, ανακούφιση από το στρες, βελτίωση του κυκλοφορικού και της ευλυγισίας ενώ αποτελεί μία κορυφαία τεχνική για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων.

Σιάτσου

Μετά από ένα μασάζ στο σπίτι με τη μέθοδο shiatsou θα νιώσετε ευεξία, πιο «ανάλαφροι» και χωρίς πόνο. Το shiatsou, εκτελείται στο δάπεδο πάνω σε στρώμα, χωρίς χρήση ελαίων, φορώντας άνετα ρούχα.

Αρωματοθεραπεία

Πραγματοποιείται με τη χρήση φυτικών, ελληνικών και πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων. Τα έλαια αυτά δρουν ευεργετικά στο σύνολο των συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού και προάγουν την υγεία, την ευεξία, την ευζωία, την ομορφιά και την καλή διάθεση.

Ρεφλεξολογία

Ασχολείται με τα αντανακλαστικά-θεραπευτικά σημεία που υπάρχουν στο σώμα μας και ιδιαίτερα στα πέλματα, στα χέρια και στα αυτιά. Με ειδικές πιέσεις, απελευθερώνουν θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος με τις οποίες επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση, η χαλάρωση και η εξισορρόπηση του οργανισμού.

Αγιουρβέδα κεφαλιού και προσώπου

Εφαρμόζεται με θερμά έλαια και ειδική κινησιολογία, απελευθερώνοντας την ένταση από το πρόσωπο, το κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους. Χαλαρώνει και ανανεώνει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έντασης, στρες ή εντατικής διανοητικής εργασίας.

Για το δικό σας μασάζ στο σπίτι επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα Beverly Massage και ετοιμαστείτε για μία εμπειρία που θα σας απογειώσει.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης