Μασάζ στο σπίτι. Συμβουλές για σπιτόγατους!

Οι διακοπές τελείωσαν οριστικά ακόμη και για τους τελευταίους, η πρωινή αύρα είναι πλέον δροσερή και το βραδάκι αποπνέει σπιτική θαλπωρή. Για μερικούς σπιτόγατους είναι η πιο τέλεια εποχή! 

Η ομάδα Beverly Massage έχει μερικά tips για να μεγιστοποιήσετε τη σπιτική απόλαυση σε ένα κλίμα χαλάρωσης και ηρεμίας, το οποίο θα σας κρατάει πάντα έτοιμους για τις πρωινές προκλήσεις της καθημερινότητας.

Γυρνάτε σπίτι μετά τη δουλειά, τα εξωτερικά τρεξίματα, τις δραστηριότητες των παιδιών; 

Κάντε τα απολύτως απαραίτητα! Μην κάνετε δουλειές με σκοπό να αδειάζετε τη λίστα της επόμενης μέρας. Πάντα κάτι θα προκύπτει! Το γνωρίζετε καλά πως η λίστα αυτή δεν τελειώνει ποτέ. 

Βγάλτε τα ρούχα σας και «πετάξτε» μαζί τους το βάρος της ρουτίνας. Φορέστε ό,τι πιο χαλαρωτικό έχει η γκαρνταρόμπα σας και φροντίστε να σας φτιάχνει το κέφι. Αν οι πιτζάμες σας κάνουν να νιώθετε «ασθενείς» τότε φορέστε μια χαλαρή φόρμα. Τίποτα που να σας πιέζει ή να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Οπωσδήποτε βγάλτε τα παπούτσια. Ελάτε λίγο σε επαφή με τη «γη», αφήστε τα πέλματά σας να αναπνεύσουν και νιώστε την ευεξία να κατακλύζει ολόκληρο το σώμα σας. 

Αν δεν το έχετε ήδη κανονίσει, κλείστε ένα ραντεβού για μασάζ στο σπίτι

Μπείτε για ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Ρυθμίστε το νερό ώστε να είναι απόλυτα ευχάριστο στο σώμα σας και φροντίστε τον εαυτό σας με αφρόλουτρα σε αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Αν έχετε και κάποιο αιθέριο έλαιο, ακόμη καλύτερα!

Μόλις διώξετε όλη την ένταση και την ενοχλητική «βρωμιά» της μέρας που πέρασε έχετε κάνει ήδη το μεγάλο βήμα προς την απόλυτη χαλάρωση. Όσο περιμένετε το ραντεβού για το μασάζ στο σπίτι, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και διαβάστε κάποιο περιοδικό ή το βιβλίο που αφήσατε στη μέση. Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε ευχάριστες σκέψεις μακριά από τεχνολογία και gadgets. 

Αν πλησιάζει η ώρα για το μασάζ στο σπίτι, απολαύστε κάτι ελαφρύ για γεύμα. Η τέλεια ποσότητα είναι αυτή που μας γεμίζει χωρίς να μας φουσκώνει και να αισθανόμαστε δυσφορία. 

Λίγο πριν το μασάζ στο σπίτι, ετοιμάστε το χώρο έτσι όπως σας ευχαριστεί. Θερμοκρασία, φωτισμός, μουσική... και αφήστε την ομάδα Beverly Massage να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα! 

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης