Μασάζ στο χώρο σου. Μερικοί καλοί λόγοι να το επιλέξεις! 

Γιατί να επιλέξεις μασάζ στο χώρο σου από την ομάδα Beverly Massage; Διάβασε παρακάτω και θα πειστείς!

1. Ο χρόνος είναι «χρήμα». 

Και είναι κρίμα να σπαταλάς τόσο το χρόνο σου όσο και τα χρήματά σου. Για να πας σε ένα στούντιο μασάζ πρέπει να μετακινηθείς με κάποιο μέσο, να ξοδέψεις λεφτά σε εισιτήρια ή σε βενζίνη και πιθανότατα parking και φυσικά να χάσεις πολύ χρόνο με όλα τα παραπάνω. Με το μασάζ στο χώρο σου απλώς περιμένεις τον θεραπευτή σου, χωρίς έννοια, χωρίς άγχος.

 

2. Ορίζεις το πρόγραμμά σου. 

Εσύ επιλέγεις πότε θέλεις ένα μασάζ στο χώρο σου και δεν χρειάζεται να προσαρμοστείς στο φορτωμένο πρόγραμμα ενός ινστιτούτου. Απλώς διάλεξε ώρα και μέρα και ο θεραπευτής θα έρθει στο χώρο σου!

 

3. Ο χώρος σου είναι οικείος.

Με το μασάζ στο χώρο σου δεν απαιτείται χρόνος προσαρμογής. Νιώθεις οικειότητα, ζεστασιά, ασφάλεια, συναισθήματα τα οποία σου προσφέρουν όλη την απαραίτητη ηρεμία για να απολαύσεις στο έπακρο το μασάζ σου. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να προετοιμάσεις το χώρο σου έτσι ακριβώς όπως σου αρέσει, προσθέτωντας πινελιές χαλάρωσης με κεριά, αρωματικά έλαια ή μουσική.

 

4. Γλιτώνεις την κούραση της επιστροφής. 

Όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού καλώς ή κακώς έχεις και τη διαδικασία της επιστροφής. Πρέπει να ντυθείς, να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να οδηγήσεις ή γενικώς να περπατήσεις προκειμένου να ξαναβρείς την ηρεμία σου φτάνοντας στο σπίτι. Με το μασάζ στο χώρο σου απλώς χαιρετάς τον θεραπευτή και μπορείς να συνεχίσεις τη χαλάρωσή σου στον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

 

Αν τελικά διάβασες ως εδώ και έχεις ήδη πειστεί αρκεί να καλέσεις την ομάδα Beverly Massage για ένα μασάζ στο χώρο σου!

 

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης