Massage στο χώρο σου. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το στο έπακρο!

Το massage στο χώρο σου έχει απίστευτα πλεονεκτήματα. Είσαι στην άνεση του σπιτιού σου, μπορείς να επιλέξεις πού ακριβώς θα ήθελες να κάνεις τη θεραπεία σου, ακόμη και στη βεράντα σου ή τον κήπο σου. Σίγουρα όμως υπάρχουν κάποιες σκέψεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Η ομάδα Beverly Massage το μόνο που θέλει είναι να αποβάλλεις κάθε σκέψη σχετικά με το massage στο χώρο σου και να απολαύσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Νιώθεις άβολα να βγάλεις τα ρούχα σου;

Είναι απόλυτα κατανοητό! Αν δεν σε ανακουφίζει ακόμη και η σκέψη ότι οι θεραπευτές είναι επαγγελματίες και βλέπουν καθημερινά πολλούς ανθρώπους, τότε μπορείς να απαλλαχθείς από το άγχος σου φορώντας το εσώρουχό σου και κρατώντας μια πετσέτα στα σημεία που νιώθεις περίεργα. 

Θα ήθελες να κάνεις ένα ντους;

Άνετα! Ένα ζεστό ντους θα χαλαρώσει όλο σου το σώμα και το πρετοιμάσει ακόμη πιο καλά για τη συνεδρία.

Φοβάσαι μην χρειαστείς τουαλέτα;

Μην το αφήνεις στην τύχη. Είναι κρίμα να διακόψεις ένα απολαυστικό massage στο χώρο σου για να πας τουαλέτα. Φρόντισε να πας πριν τη συνεδρία και θα είσαι ακόμη πιο άνετος.

Να βγει κανείς ή να μη βγει μετά;

Το καλύτερο είναι να κάτσεις σπίτι σου και να συνεχιστεί η χαλάρωσή σου. Ούτως ή άλλως η κατανάλωση ζάχαρης ή αλκοόλ δεν ενδείκνυται μετά από το massage στο χώρο σου. Ακόμη και το γυμναστήριο ή κάποια άλλη εργασία ίσως δεν είναι καλή ιδέα. Κι η αυριανή μέρα είναι!

Τα λάδια δεν είναι και το καλύτερό σου;

Αν και η ομάδα Beverly Massage, για το massage στο χώρο σου, θα φέρει μόνο τα καλύτερα έλαια, έχεις την ελευθερία να επιλέξεις και να προτιμήσεις κάτι δικό σου. Απλώς πες το.

Χορτασμένος ή νηστικός;

Κάτι ανάμεσα στα δύο. Δεν μπορείς ούτε να ξαπλώσεις με γεμάτη κοιλιά αλλά ούτε είναι καλό να ζαλίζεσαι από την πείνα. Ένα ελαφρύ γεύμα είναι ιδανικό για να αισθάνεσαι πιο άνετα.

Για οτιδήποτε φυσικά χρειαστεί να ρωτήσετε μην διστάσετε να ρωτήσετε την ομάδα Beverly Massage για να ευχαριστηθείτε την απόλυτη εμπειρία του massage στο χώρο σας.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης