Πες μου τον πόνο σου να σου πω τι μασάζ θα κάνεις

Αν και το μασάζ αποτελεί μία απολύτως ακίνδυνη και ευρέως διαδεδομένη μέθοδο θεραπείας σε διάφορα προβλήματα, καλό είναι προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ή κάνετε οποιαδήποτε επιλογή, να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και να έχετε προχωρήσει σε ειδική διάγνωση αναφορικά με τα συμπτώματά σας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε ειδικούς και έμπειρους θεραπευτές μασάζ, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς από λάθος χειρισμό.

Παρ’ όλα αυτά εμείς μπορούμε να σας δώσουμε έναν γενικό οδηγό επιλογής θεραπείας με βάση τα πιο συχνά και διαδεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Έντονοι πόνοι και πιάσιμο στον αυχένα.  Επιλέξτε Shiatsu! Aποκαθιστά τη φυσιολογική ροή της ενέργειας, με τη χρήση ποικιλίας τεχνικών σε όλο το σώμα, όπως μαλάξεις, διατάσεις, πιέσεις με τα δάχτυλα. Στόχος είναι να μαλακώσει ο σπασμός των μυών και να χαλαρώσει το σημείο που πονάει. 

Θέματα με τη σπονδυλική στήλη, στρες, αϋπνίες, πονοκέφαλος, ρευματικοί πόνοι, πεπτικές διαταραχές, προβλήματα εμμήνου ρύσεως και μυοσκελετικά, κολίτιδες, τραυματισμοί. Ιδανικό είναι το Ταϊλανδέζικο μασάζ. O θεραπευτής κινεί, χαλαρώνει και τεντώνει τις αρθρώσεις και τους μυς, ξεκινώντας από τα πόδια και προχωρώντας προς τα πάνω. Mε το μασάζ, οι μύες θα ζεσταθούν και θα χαλαρώσουν, οι σπόνδυλοι θα επανέλθουν στη θέση τους και η σωματική στάση θα βελτιωθεί. 

Πονοκέφαλος, πονόδοντος, ζαλάδες, αναζωογόνηση δέρματος και προσώπου; Κάντε αγιουρβέδα κεφαλιού και προσώπου. O θεραπευτής, με ήπιες, απαλές κινήσεις που εφαρμόζονται με τις άκρες των δαχτύλων στα μάτια, στους κροτάφους, στο μέτωπο και στο λαιμό, καταφέρνει να ξεμπλοκάρει τη συσσωρευμένη ένταση. 

Πόνοι περιόδου, άγχος, ημικρανίες, αθλητικές κακώσεις, αλλεργίες, άσθμα, βρογχίτιδες, δυσκοιλιότητα, γυναικολογικές διαταραχές, αυχενικό, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες. Δοκιμάστε ρεφλεξολογία.  H πίεση ασκείται σε συγκεκριμένες περιοχές των κάτω άκρων που αντικατοπτρίζουν ζωτικά όργανα του σώματος. Mέσα από τη χαλάρωση ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού και επανέρχεται η φυσιολογική ροή της ενέργειας. 

Για οποιαδήποτε απορία ή για τη βοήθεια επιλογής του κατάλληλου για εσάς μασάζ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Beverly Massage.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης