Πρόγραμμα χαλάρωσης με ένα μασάζ στην Αθήνα!

Η πόλη, εξ’ ορισμού σχεδόν, είναι ένα σημείο οχλαγωγίας, έντασης, γρήγορων ρυθμών και ανεβασμένου στρες. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως οι κάτοικοί της είναι «καταδικασμένοι» σε μια ζωή άνευ χαλάρωσης! Η ομάδα Beverly Massage, η πρώτη επιλογή για μασάζ στην Αθήνα, είναι ο δικός σας πολύτιμος οδηγός χαλάρωσης. Ανακαλύψτε το πρόγραμμα που σας προτείνουν για να είναι όλες οι μέρες στην πόλη ήρεμες και χαλαρές σαν μια βόλτα στην εξοχή.

 

Πρωί στο σπίτι

Προσπαθήστε να ξυπνάτε τόσο νωρίς ώστε να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να βρει τους ρυθμούς του, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και ετοιμάστε ένα θρεπτικό πρωινό. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε τον καφέ, προσπαθήστε πάντα να τον πίνετε με γεμάτο στομάχι. Προτιμήστε μία ομελέτα, ή μία φέτα ψωμί τοστ με κάποιο super άλλειμμα όπως ταχίνι ή φυστικοβούτυρο, το οποίο θα σας χορτάσει και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Αν μπορείτε πιείτε ένα τσάι από βότανα με μέλι και αν καπνίζετε αποφύγετε για τουλάχιστον 1 ώρα αφότου ξυπνήσετε το τσιγάρο.

Αν γίνεται περπατήστε μέχρι τη δουλειά. Αποφύγετε το αυτοκίνητο, το μποτιλιάρισμα και το στρες. Φορέστε τα ακουστικά σας –για να μην επηρεαστείτε από τους ενοχλητικούς ήχους του δρόμου- και απολαύστε τον «περίπατο» μέχρι το χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να χαμογελάτε και να έχετε θετική στάση απέναντι σε όλα.

Στη δουλειά

Αν είστε σε χώρο με έντονο θόρυβο προσπαθήστε να τον αποκλείσετε. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και συγκεντρωθείτε με πρόγραμμα σε όλα όσα έχετε να κάνετε. Αν κάνετε καθιστική δουλειά ανά μία ώρα σηκωθείτε, περπατήστε, τεντωθείτε και ανταλλάξτε μερικές φιλικές κουβέντες με συναδέλφους ή στο τηλέφωνο με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό θα κρατήσει τα επίπεδα του στρες σε χαμηλά επίπεδα. Όπως ισχύει γενικά, έτσι και στη δουλειά προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τον καφέ με ένα φρέσκο χυμό ή με ένα ρόφημα από βότανα και κρατήστε το κάπνισμα στο minimum. Όταν έρθει η ώρα του μεσημεριανού απομακρυνθείτε από το γραφείο και απολαύστε το γεύμα σας μακριά από τα τηλέφωνα και την οθόνη του υπολογιστή. Θυμηθείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με την ομάδα που προσφέρει το καλύτερο μασάζ στην Αθήνα, την Beverly Massage.

Μετά το σχόλασμα 

Βρείτε τουλάχιστον μία ώρα να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί. Μην πιεστείτε αυτομάτως να ακολουθήσετε τις υποχρεώσεις. Όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα αν είστε ξεκούραστοι και ήρεμοι. Πηγαίντε μία βόλτα στα σοκάκια της Αθήνας, κάντε γιόγκα σε κάποιο πράσινο πάρκο της πόλης, συναντηθείτε με τους φίλους σας. 

 

Επιστροφή στο σπίτι

Για να κάνετε τις δουλειές σας, αλλάξτε τα ρούχα που σας πιέζουν, βγάλτε τα παπούτσια και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική. Θα δείτε ότι κάθε υποχρέωση διεκπεραιώνεται πολύ πιο χαλαρά με τη συνοδεία των κομματιών που προτιμάτε. Συγυρίστε το σπίτι έτσι ώστε ο χώρος να αποπνέει μία ευχάριστη διάθεση, να σας κρατάει να καθίσετε και να τον απολαύσετε. Το σπίτι μας πρέπει να είναι το προσωπικό μας καταφύγιο. 

Όταν πλησιάζει η ώρα για το μασάζ σας, κατεβάστε και άλλο τα επίπεδα έντασης με ένα χαλαρωτικό ντους. Απολαύστε το μασάζ στην Αθήνα και κλείστε τη μέρα σας με ένα απολαυστικό αλλά σχετικά ελαφρύ δείπνο. Φροντίστε να κοιμηθείτε σχετικά νωρίς ώστε να συμπληρώσετε τις απαραίτητες 8 ώρες. 

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης