Ψάχνετε μασάζ από αγγελίες; Μεγάλο λάθος!

Ανάμεσα στα διάφορα παράλογα του ελληνικού κράτους ανακαλύψαμε μία ακόμη φοβερή ασάφεια στην ελληνική νομοθεσία που αφορά το μασάζ! Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικό πτυχίο ή δίπλωμα ή έστω κάποια πιστοποίηση προκειμένου να ασκεί το επάγγελμα του μασέρ. Εδώ, λοιπόν, θα τονίσουμε τη λέξη μασέρ και θα σταθούμε στην ανάλυση αυτής της παράλογης έλλειψης στο νομοθετικό μας πλαίσιο.

 

Ο όρος μασάζ,  προέρχεται από τη Γαλλική λέξη “massage” που σημαίνει “ακουμπώ, αισθάνομαι, χειρίζομαι”. Αν στεκόμαστε επιφανειακά στην έννοια αυτή τότε ο οποιοσδήποτε μπορεί να μας αγγίζει και να λέμε ότι κάνει μασάζ. Όμως, η ουσία είναι να υπάρχει ένα βαθύτερο όφελος από όλη τη διαδικασία. Χρόνια πρακτικών και μελετών έχουν αποδείξει την ουσιώδη προσφορά του μασάζ στην υγεία και την ευεξία μας και δεν είναι τυχαίο που υπάρχει συγκεκριμένη εκπαίδευση, όχι μόνο στη γενική μάλαξη, αλλά για κάθε τύπο μασάζ χωριστά.

 

Το μασάζ είναι θεραπεία! Θα εμπιστευόσασταν τη θεραπεία μίας λοίμωξης σε ένα φίλο σας άσχετο με το ιατρικό επάγγελμα. Το ίδιο ανεύθυνο προς τον εαυτό σας είναι να εμπιστεύστε τυχαίους μασέρ μέσω αγγελιών ή κέντρα αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσιών. Σεβαστείτε το σώμα σας και επιλέξτε υπεύθυνα μόνο σωστά εκπαιδευμένους και καταρτισμένους θεραπευτές. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας.

 

Γι’ αυτό όταν έρχεται η ώρα να αναζητήσετε θεραπεία μασάζ, μην ψάχνετε απλώς στις αγγελίες. Αναζητήστε έγκυρες και πιστοποιημένες ομάδες και κέντρα θεραπευτών. Αναζητήστε την ομάδα Beverly Massage.

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης