Χρώματα που ηρεμούν

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, αλλάζει η διάθεσή μας και... ανοίγει η όρεξή μας για αλλαγές. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, ευνοεί και για ένα φρεσκάρισμα στο σπίτι μας. Όσοι το σκέφτεστε είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε και ποια χρώματα επιδρούν χαλαρωτικά και στην ψυχολογία μας και να επιλέξετε αποχρώσεις που συμβάλλουν στην ηρεμία σας. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως πραγματικά υπάρχουν αποχρώσεις που λειτουργούν θετικά στην ψυχολογία μας και μας κάνουν να νιώθουμε ξεκούραστα, μας απαλλάσσουν από το στρες ή ακόμη βελτιώνουν και την ποιότητα του ύπνου μας. Εμπνευστείτε από αυτές τις προτάσεις και χαρίστε μια νέα χαλαρωτική πινελιά στο χώρο σας!

Το Βαθύ μπλε μας θυμίζει τη γαλήνη που προσφέρει το απέραντο μπλε της θάλασσας. Συμβολίζει την ηρεμία, την καθαρότητα, τη δροσιά, την αρμονία, τη φαντασία, την αφοσίωση και την προστασία. 

Το Απαλό πράσινο είναι το χρώμα της φύσης. Συμβολίζει την ηρεμία, την καλή τύχη, τη γονιμότητα, την υγεία, την ευφορία και προσφέρει χαλαρωτικές ιδιότητες.

Το Ψυχρό γκρι είναι ένα ουδέτερο χρώμα με ισορροπημένη ποιότητα. Για αυτό αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός ήρεμου και γαλήνιου περιβάλλοντος και τη μείωση του άγχους. 

Το Ανοιχτό γαλάζιο μας φέρνει επί γης την μαγεία του ουρανού. Ιδανική λύση για τους ονειροπόλους που ντύνει το ταβάνι ή τους τοίχους του υπνοδωματίου. Επιδρά χαλαρωτικά στο μυαλό και το σώμα και θεωρείται ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση. 

Το αριστοκρατικό και ζεστό χρώμα της Λεβάντας χαλαρώνει τις αισθήσεις και προσθέτει θετική ενέργεια στο χώρο. 

Αφού κάνετε την επιλογή σας και φτιάξετε στο χώρο σας την ιδανική χαλαρωτική ατμόσφαιρα, κλείστε ένα μασάζ στο σπίτι με την ομάδα Beverly Massage και αγγίξτε το αποκορύφωμα της ηρεμίας!

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης