Μασάζ στο σπίτι: Ποια θεραπεία να διαλέξω; Μέρος 1ο

Από την άνεση και την οικειότητα που προσφέρει ο χώρος μας μπορούμε να απολαύσουμε όλα τα είδη μασάζ που προσφέρει η ομάδα Beverly Massage. Όμως, αν δεν έχετε εμπειρία στο μασάζ στο σπίτι και θέλετε βοήθεια να επιλέξετε την ιδανική για εσάς θεραπεία, συγκεντρώσαμε για εσάς συνοπτικά τα οφέλη κάθε είδους μασάζ.

Έτσι, με μία ματιά μπορείτε γρήγορα, εύκολα και απλά να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς μασάζ στο σπίτι.

Μασάζ με ζεστό κερί

Απαλές μαλάξεις για χαλάρωση του μυΐκού συστήματος σε συνδυασμό με κρεμώδες κερί που θρέφει σε βάθος το δέρμα.

Χαλαρωτικό Μασάζ

Η αποτελεσματικότερη μέθοδος για την ταχύτερη αποκατάσταση από οποιοδήποτε είδος μυικής καταπόνησης. Βοηθά στη μείωση της έντασης, στη βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας, τον περιορισμό δυσκαμψιών, την καταπολέμηση χρόνιων πόνων και την απομάκρυνση τοξινών.

Μασάζ βαθέως ιστού

Επεμβαίνει στο βαθύτερο στρώμα μυών και ιστών και ανακουφίζει μυϊκούς σπασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα, είτε από κάποιο ατύχημα ή απότομη κίνηση είτε από χρόνιες καταστάσεις (π.χ. κακή στάση, χρόνιους τραυματισμούς).

Ashiatsu (Barefoot massage)

Πραγματοποιείται αποκλειστικά με τα πέλματα του θεραπευτή, προσφέροντας ένα εξαιρετικά βαθύ χαλαρωτικό μασάζ και ανακουφίζοντας από πόνους και εντάσεις. Προκειται για ένα μίγμα τεχνικών μυοχαλαρωτικού μασάζ και μασάζ βαθέως ιστού.

Μασάζ με 4 χέρια

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι οι θεραπευτές ενεργούν την ίδια στιγμή σε διαφορετικά σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα ο θεραπευόμενος να αδυνατεί να προσηλωθεί και στα σε δύο σημεία και απλώς να παραδίνεται στην εμπειρία της απόλαυσης.

Μασάζ ζευγαριού

Απλώς... το ομορφότερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στη σχέση σας. Ένας τρυφερός τρόπος να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας άνθρωπο, να χαλαρώσετε βαθιά και αναζωογονηθείτε πλήρως.

Λεμφικό μασάζ

Σκοπός του είναι η υποβοήθηση της σωστής διοχέτευσης της λέμφου στα λεμφικά αγγεία. Έτσι, επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση οιδημάτων από την κακή διατροφή και την καθιστική ζωή, χαρίζει λεία και φωτεινή επιδερμίδα, και εξαλείφει την κυτταρίτιδα.

Για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Beverly Massage. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε αφορά το μασάζ στο σπίτι.

Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια των συνοπτικών οφελών των θεραπειών μασάζ στο σπίτι.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης