Τα έλαια της Beverly Massage

Τα έλαια που επιλέγουμε στην Beverly Massage είναι από σταφύλι, κεράσι και καρπούζι. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος αποτελώντας την ποιοτικότερη επιλογή για μασάζ σε πρόσωπο και σώμα. Είναι πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καλλυντικών, φτιάχνονται από τα πιο αγνά συστατικά, δεν περιέχουν παραφινέλαια, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα και είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα καθώς δεν προκαλούν αλλεργίες.

Συγκεκριμένα, το έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού είναι λεπτό, απαλό και φίνο στην αίσθησή του, ενώ έχει εκπληκτική απορροφητικότητα, χωρίς να φράζει τους πόρους του δέρματος. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, πολυφαινόλες - βιοφλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία τα οποία του χαρίζουν πολύτιμες ιδιότητες. Είναι ενυδατικό, στυπτικό, αντιφλεγμονώδες, τονωτικό, αναπλαστικό, αντιγηραντικό και συσφικτικό.

Το έλαιο από κεράσι είναι επίσης «ελαφρύ», άοσμο και πολύ θρεπτικό για την επιδερμίδα. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε ολεϊκό οξύ, βιταμίνες Α και Ε, καθώς και α, β, γ τοκοφερόλες - απαραίτητα όλα για την διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Οι ιδιότητές του είναι τονωτικές, αντιγηραντικές, ενυδατικές, αναπλαστικές, συσφικτικές και αναζωογονητικές.

Τέλος, το έλαιο από κουκούτσι καρπουζιού είναι πολύ λεπτόρευστο, εξαιρετικά διεισδυτικό, και απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα. Είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο και έχει εξαιρετικές ιδιότητες: αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές – αναπλαστικές και ενυδατικές ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Κλείστε σήμερα ένα μασάζ στο σπίτι με την ομάδα Beverly Massage και επιλέξτε το έλαιο που σας ταιριάζει καλύτερα.

 

 

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης