Χαλαρωτικό μασάζ. Ποιοι το προτιμούν, πότε και γιατί;

Το χαλαρωτικό μασάζ είναι ίσως το πιο διαδεδομένο είδος μασάζ στο σπίτι. Οι πλέον ευχαριστημένοι πελάτες της Beverly Massage απαντούν σχετικά...

«Είναι η αγαπημένη συνήθειά μου στο τέλος της εβδομάδας. Ένα χαλαρωτικό μασάζ με βοηθάει να βγάλω από πάνω μου όλη την πίεση και το άγχος και να απολαύσω το Σαββατοκύριακο που έρχεται μπροστά μου.» Κώστας Μ.

«Είμαι διευθυντικό στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Το ωράριό μου και η καθημερινότητά μου είναι πολύ απαιτητικά. Η πίεση και το άγχος των ευθυνών είναι τεράστιο. Από τότε που ξεκίνησα χαλαρωτικό μασάζ στο γραφείο, νιώθω πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα καλύτερα.» Αντώνης Χ.

«Θυμάμαι από μικρή ότι είχα ευαισθησία στα πιασίματα και τα νευροκαβαλήματα. Χρόνο για γυμναστική δεν έχω. Να πω την αλήθεια δεν είναι και του στιλ μου. Μια φίλη μου μίλησε για το χαλαρωτικό μασάζ και με έσωσε! Το έχω βάλει στη ρουτίνα μου και πλέον δεν νιώθω σχεδόν καμία ενόχληση.» Κατερίνα Λ.

«Μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη αλλά ταξιδεύω συχνά και κυρίως στην Αθήνα. Τόσο τα ταξίδια όσο και η δουλειά μου με κουράζουν και με πιέζουν πολύ. Από τότε που ανακάλυψα πως η Beverly Massage κάνει χαλαρωτικό μασάζ στο ξενοδοχείο μου, έχω γίνει άλλος άνθρωπος.» Κωνσταντίνος Μ.

Ζήστε κι εσείς την απόλυτη εμπειρία με ένα χαλαρωτικό μασάζ από την ομάδα Beverly Massage.

Beverly Μασάζ

Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Τηλ: +30 6936574515
Email: info@beverly-massage.gr
Ώρες Λειτ.:
Ώρες Επικοιν.: Δευ - Κυρ 09:00 - 21:00

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε την Beverly Massage στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης